Studenti prava iz Kragujevca poklonili ambasadoru SAD mapu Srbije sa KiM

Ostavite komentar


  1. Bravo za nasu omladinu. G Skotu treba da bude jasno da nije tacno da „ceo svet radi sto i Amerika“. Zemlje koje zajedno imaju dve trecine covecanstva nisu priznale ovu vestacku tvorevinu i hvala im na tome.

    1. A šta bi sa čuvenim srpskim gostoprimstvom?
      Ne verujem da se g-din Skit potresao zbog ovog poteza. On je diplomata. Ali verujem da mu je i jasno kuda ova zemlja ide, ili bolje reći srlja. I o tome će obavestiti svoju administraciju. A oni će onda već videti šta će sa nama.

      1. @Voja

        Drma te stokholmski sindrom? I sta ce onda americka administracija? mozda jedno bombardovanje? Radovalo bi te? Sto se tice gostoprimstva, koliko Skot postuje domacine toliko ce i dobiti nazad.

        1. Ma ne Gospodine @Vojo,stokholmski sindrom drma kragujevacke studente jer su im profesori cuveni po nepotkupljivosti i akademskoj decentnosti.

    2. Ti studenti ce u roku od 5-10 godina biti napolju, ako ne zbog sebe onda zbog svoje dece, a tesko da ce zavrsiti u tim „zemljama koje zajedno imaju dve trecine covecanstva“. Detinjasto, nezrelo, infantilno, zalosno… I to iz grada sa onako strasnom aferom korupcije sa ispitima i diplomama. Nije cudo da smo tu gde smo. Slike NATO bombardovanja je besmisleno uruciti bez podebele fascikle sa slikama bombardovanog Sarajeva.

      1. Tacno tako. Onaj koji stvarno misli da „Kosovo je Srbija“ umesto da crta karte neka da pismenu izjavu da nikad nece otici u zemlju koja je priznala Kosovo. To je stav. Ovo je detinjasta sarada.

    3. Boba:Pošto je ambasador Skot izaboravio kuda su granice Srbije, ovi mladi ljudi su ga potsetili.

  2. Neka americki ambasador prouci i shvati .Sve pohvale za studente koji su razumeli da je nacionalna svet pribudjena na KiM pre sest vekova i da jos ne spava.

    1. Nikoletka:Gospodine Skot, mi odlično znamo kuda su granice Srbije i nema potrebe da nam ti pokazuješ nekakvu mapu.

  3. Mi trenutno nismo cak ni neutralni. Mi smo u procepu izmedju Rusije i NATO i tapkamo u mestu ali se ne opredeljujemo ni za jednu stranu.

  4. Mnogi razumeju samo govor cifara, e pa s tim u vezi: SAD su u poslednjih 18 godina bespovratno dale Srbiji preko milijardu dolara a prema proceni americkih službi, vrednost Kosova i Metohije je preko 500 milijardi dolara. Ne bih da dalje komentarišem.

    1. Bill bi genocidan narod da
      nije Rusija uradila veto.
      Kao genocidni da li bi mogli
      da idemo na zapad ikako
      bi nas „gledali“.

  5. Ne dopada mi se bezobrazluk doticnog gospodina i bravo za studente,koji su se odlicno snasli!Treba postaviti stvari na pravo mesto i doticnom gospodinu objasniti da nismo naivni niti glupi.

  6. Zna spomenuti gospodin ambasador sve o čemu pričaju Srbi, ali posao je posao i on samo priča i radi ono što je stav njegove vlade. A za oono što ne zna pogotovo o ovim prostorima i stavovima tu je supruga Nevenka (baš neko neobično američko ime) da pojasni i pomogne u „razumevanju naše „veličine“.

  7. KAKO OVA DRŽAVA I VLAST DOZVOLJAVA STRANIM AMBASADORIMA DA IDU PO ŠKOLAMA I DA TRUJU NAŠU DECU DTVARIMA ZA KOJE NISU NADLE+NI PO NJIHOVIM OVLAŠĆENJIMA U AKREDITIVIMA

  8. KiM je deo Srbije, ne treba biti iskljucen iz bilo koje geografske karte Srbije. Ovo je jos jedan u nizu besmislenih gafova Skota.

  9. Tako se pravom brani nasa zemlja, Srbija je zemlja koja zeli mir i stabilnost u regionu.

  10. Deca rođena devedestih godina, odrasla su zadojena mržnjom prema drugima i drugačijima, prosto je neverovatno kako su zatucani po svim pitanjima. Ovaj gest je primitivan i glup, Kosovo nikada više neće biti srpsko, to je i Vučić razumeo, zato i opstaje na vlasti što je obećao da će u konačnici doći do međusobnog priznanja. A što se Kosova tiče, pa kada bude novog rata, očekujem studente prava kao dobrovoljce u prvim redovima, nas su devedestih hvatali po i oko fakulteta za mobilizaciju. Ipak su pametniji otišli iz ove zemlje, ostale su budale i kukavice, skromno sebe svrstavam u drugu kategoriju sa primesom prve.

  11. Orginalan poklon neka Skot dobro prouci kartu kako izgleda celokupna Srbija sa KiM.

  12. Ovo je najbolji poklon za ambasadora Skota, izgleda da će sada videti gde je došao i koje su granice Srbije.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. i 30. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.