Studenti Pravnog najavljuju nove proteste

Ostavite komentar


    1. Plus “rad” na drugim fakultetima i
      Izmišljena mesta tzv. Instituti … leglo korupcije i ne prava!

    2. Prema javno dostupnim podacima, dekan pravnog fakulteta mesečno prima ukupno 372.800 (podaci za 2018 godinu) od čega je 315.000 plata redovnog profesora, a za 57.800 ne piše šta je.

  1. Cuj, ometa? Daju novce turistickim i trgovinskim radnjama, penzionerima, …., a studentima sipak! Vasi profesori su u uslivima korone produbili svoju lenjost i dodatno pogorsali svoj odnos prema vama. Drzava je, verujuci da ce pod korona koprenom to nece biti primeceno, pokusala i da vam ukine pravo i da se lecite, koje vam je jos Tito dao, i da za potrebe pojedinaca iz vlasti otme zgrade u kojima su smestene studentske poliklinike. Pa od predavanja i ovako nema nista. Profesori i fakultetske uprave nemaju meru i u uslovima kada vam pruzaju 45% od onoga sto bi trebalo da pruze, hoce i da vas i dalhe pljackaju.

  2. Nista od proteste, malo ce im zamazati oci i zavrsena prica…To su studenti biznismeni

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.