“Ako su hteli da nas zastraše – nisu uspeli”: Aktivistkinja za Danas o svojoj fotografiji koju je u telefonu listala ženska osoba na protestu ispred RIK

Ostavite komentar


  1. Ako smo vas razbjesnili hoćete li početi da nas ujedate
    Prs na čelo djete razmisli ko te vodi,pod čije skute si stala
    Je li Ćura k vaš ovan predvodnik ili Milivojević ili Marinika
    Sve krem ala krem

  2. Sve te „studente „ćemo uskoro da vidimo u nekoj od stranaka opozicije na nekoj od televizija .Pošto odavno ne postoji SKOJ kao ulaznica u partiju i dalji napredak po političkoj liniji,sada postoje ovakvi skupovi ,protesti motinzi .Pre su bili skojevci sada su aktivisti .I jedni i drugi čekaju svoj trenutak kada će da postanu „prvoborci“ i da otkidaju svoj deo , podobnošću“zasluženog“ kolača.To smo videli posle Drugog svetskog rata .Posle raspada SFRJ,posle petog Oktobra,dolaskom DOS-a,izdankom Radikala obučenih i SNS i ovih zapadnih NATO globalista „obojene revolucionare“ inače „borce za ljudska prava i slobode“.Marinike ,Ćute,Aleksiće,profesore,akademike ,reditelje , književnike ,glumce i još kojekakve preobraćene bivše komunjare sada u godinama.Koji sada kolaboracioniste proglšavaju borcima za slobodu a partizane i komuniste za saradnike okupatora .Partizane i komuniste označene ,kao krivca za sve nedaće kroz koje je prošao srpski narod u ratovima.Pad svesti ,sumrak istorije i nova već viđena „kristalna noć“u novom tehnološkom izdanju,mesto baklji paljenjem telefonskih svetala ,uz zastave svakako. Još treba očekivati spaljivanje knjiga Ruske klasike i tako pokazati Evropi da smo na istom putu protiv Putina , uz poklič „ZA EU SPREMNI“ !

  3. Јака личност,кад ти дођеш на власт процветаче држава.Исто кад је био Ђилас и Тепић,још не можемо да изађемо из кризе,и ако је много,много боље данас него пре 12 год.

  4. Umesto u amfitatrima i bibliotekama Sekretari SKOJ-a su ponovo na sceni. Instruisani i plaćeni od duboke države i Židova da ruše sopstvenu državu

  5. Bravo deco,
    Zao mi je sto je sto smo ostavili vama da resavate sve ove nagomilane probleme i u ime moje generacije, izvinjavam se zbog toga.
    Ali, uz vas smo i bicemo tu..
    Budimiru i Slobi- ostavite decu na miru; mozete samo da im se divite na hrabrosti

  6. Ovo što vi sada radite je rušenje ustavnog poretka.U Americi su svi takvi dobili lepe godine zatvora.Samo u Srbiji mislite da możete da divljate jer vas podrżavaju srpski neprijatelji.

  7. Пазите . И Тито је обећавао студентима . И све је изиграо . А , овима , да не причам . А времена су била баш за мењање .Питајте ваше родитеље , ко је био Данијел Кон Бендит? И шта је сада . Да имате нешто за размишљање .

  8. I treba mladi da se bune jer je od ove zemlje napravljen raj za prevarante i polusvet. Podrška.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.