Studentkinja koja je delila dnevnice za rad u kol centru SNS podnela ostavku na mesto delegata u Studentskom parlamentu Univerziteta u Beogradu

Ostavite komentar


  1. ‘Prijatno je iznenađen potezom Ane…’, kaže Luka iz SPUB-a !!!
    A da li je čuo da postoji neka odgovornost i to KRIVIČNA ???

  2. Izgleda da dugogodišnje ispiranje mozgova radikalnom propagandom nije ostalo bez uticaja čak i među studentima, od kojih bi se normalno moglo očekivati da za razliku od prosečnog građanina ipak imaju šire poglede, interesovanja, znanje pa time i svest, kako o sebi, i o trenutku u kome živimo.
    Možemo da imamo još sto basnoslovnih stadiona koji zvrje prazni, trista helikoptera, i ne znam koliko mamografa (@redakcija: šta bi sa onim, naopačke sastavljenim iz Leskovca, jeli osoblje u obuci,…?) … Ali ključno je to da je i poslednji ostatak civilnog društva na putu da nestane. Poslednjo protest studenata pred RTSom je bio odlično osmišljen, veliki pozdrav. Ali gde su bili toliki studenti ? Tužno.
    Jer niko drugi nije kriv za ovo stanje i niko drugi tu ništa neće moći da promeni sem nas samih.

  3. Takodje bi bilo dobro da ovoj „casnoj“ studentkinji se ovo ne zaboravi i da ostane negde zabelezeno da je nikogovic. Verujem da ce se kasnije pravdavati time kako “ nije znala “ ili tome slicna glupost.

  4. Bezi zeko po partijskoj naredbi.Kako rece, Ana, bese?Cudo , nisu javili na njenoj omiljenoj tv.

  5. Kakva ostavka, sta je sa krivicnom odgovornoscu? Sta je sa onom, ako se ne varam, Grcic sto je pobegla juce sa sednice za izbor studenta prorektora? One su bruka i sramota akademske zajednice fujjjjjj.

  6. Studenti bravo! Apeluje na sve studente da se priključe Borbi jer samo oni mogu da utiču na pravdu i svoju budućnost! Na vama svet ostaje i učinite ga mnogo boljim od ovog što vam mi kukavice ostavimo.

  7. Ma vi ste pošteni . Došlo mi da pocepam diplomu mašinskog fakulteta. Žao mi što 0vakva faca završi mašinac u Bg. Gospodin Djilas se razume u mašinstvo kao marica u televizor. Voleo bi da mi izadje na crtu. No pošto ovo nećet objaviti. Moje čestitke

  8. А што неко за уложени рад не може адекватно да буде плаћен. Па и чланови изборних комисија странака које наступају на изборима добијају дневнице.

  9. To treba prvo da reaguju policija to je mito koji častan potez . Bruka jedne Države

Ostavite komentar


Društvo

Ministarka pravde ispitana u Specijalnom tužilaštvu Kosova zbog izjava na TV i objave na Fejsbuku o ubistvu policajca kod Loznice 10

Ministarka pravde ispitana u Specijalnom tužilaštvu Kosova zbog izjava na TV i objave na Fejsbuku o ubistvu policajca kod Loznice

Specijalno tužilaštvo Kosova saopštilo je da je danas intervjuisana ministarka pravde Aljbulena Hadžiju, sa ciljem da razjasni njenu izjavu datu TV Dukađini, u emisiji "Debat plus" od 02.07.2024. godine u vezi sa mogućim sastancima i razgovorima sa tužiocima i sudijama za određene slučajeve, kao i njen post na društvenoj mreži Fejsbuk od 20.07.2024. godine u vezi sa bekstvima koja su se desila iz kosovskih zatvora.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.