Šta će biti sa studentkinjom koja je delila pare za rad u kol centru SNS-a?

Ostavite komentar


  1. Uvijek je bilo podrepaša i onih koji su prodavali i svoja uverenja nenarodnim režimima, ali na kraju to im se nije isplatilo. Ovo je tipično đavolu dušu, a bogu se moli.

  2. Pitanje: koliko dotični studenti imaju godina? Kod na na FTNu svi ti „studenti“ su svoje studije trebali odavno da završe. Predstavljaju studente, a studenti nisu, već sa muljažama započinju baš u studentskim organizacijama.

  3. Sta ce biti? Napredovace u karijeri, eto sta biti. Ulizice i poltroni se najvise cene u zemlji Srbiji, ovakva kakva je.

  4. Verovatno će meteorski napredovari u „sluźbi“ kao što je i planirala, nesvesna ili neiskusna da bi znala da kad postane gusto ( a već je gusto i neizvesno) prvo pred zakonom padaju sitni pioni, nikad onaj ko je liĉno naredio, smislio i dao novac za sve to. On je unapred sve tragove do sebe obrisao. Ostaće sama na
    vetrometini koja se bliźi. Imaće „blistavu“ ali vrlo kratku „karijeru“!?

  5. Бар министарка финансија. Уместо садашњег министра. Али, назив организације Це роб, заиста довољно говори да је све то робље це категорије. Аферим!

  6. A sta je to dotična uradila protiv zakona?U svoje slobodno vreme može raditi šta hoće i nije tu bila da predstavlja bilo koju studentsku organizaciju.Zašto zadirete u njeno politčko ubedjenje ili angažovanje?Problem je SNS jer da je radila u opozicionom cool centru ništa se ne bi desilo niti bi „prepošteni „i „nepristrasni“ CINS išta primetio a pogotovu pisao.Što isti taj CINS nije otišao u cool centar koji reklamira predobri Dobrica.Dosta licimerja i pisanja po sistemu ko da više o njemu nećemo pisati odnosno sisem reketa.Prvorodjeni vas je opet preveslao i primate se na njegove spinove kao somovi.

  7. Pravilno, sto bi rekli X, Facebook i slicni „vase ponasanje ne odrazava vrednosti koje su nam vazne“.

  8. Kazniće je tako što će dobiti još bolje radno mesto!!
    Već viđeno mnogo puta..na žalost.

  9. Zasto politicari zloupotrebljavaju studente i omladinu za svoje interese u politici po mom misljenju to treba da bude kaznjivo i te politicare odma smenuti sa funkcije!!!???

  10. Šta je sa vama, šef to neće dozvoliti, može samo da je unapredi. On sve njih čuva, jer oni rade kako im on kaže.

  11. Nikada mi nece biti jasno, onaj ko je za vlast, taj je los covek, a onaj ko je za opoziciju on je dobar covek….
    E sada kada se promene strane i opozicija postane vlast a vlast opozicija, da li ce isti covek ko je podrzavao vlast biti dobar jer sada podrzava opoziciju?

  12. Pa cekaj malo, jel studentima zabranjeno da se bave politikom??? Ako nije onda ima onih koji su za vlast a ima onih koji su za opoziciju, zasto lincovati ljude ako ne misle kao vi.

  13. Ona ima svoje političko opredeljenje isto kao i studenti koji su opozicija. Šta je tu sporno?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.