U kakvoj su vezi studentski predstavnici sa organizacijom koja deli pare za rad u kol centru SNS-a?

Ostavite komentar


  1. Није питање шта вам даје држева него шта ви можете да урадите за државу.

  2. Ne treba generalizovati, vazda je međ’ žitom bilo kukolja. Završio sam studije pre neku godinu i znam neke iz moje generacije, a i ranijih generacija, kasnijih takođe, koji svesno produžavaju studiranje kako bi obilato koristili beneficije studentskih generacija. Ne retko sam se šalio sa društvom posmatrajući takve ljude da je to „SNS školovanje“ u malom. Nije to ništa čudno, u društvu bez uređenog sistema svi gledaju da grabe što više ka sebi bez obzira na načine, a oni malo manje etički i moralno konstituisani kao ličnosti veoma lako pribegavaju takvim putevima jer su da se ne lažemo lakši i isplativiji. Ako imaš želudac i nemaš obraza. Treba i takve razumeti i izvesti na pravi put jer činjenica je da smo mi ta neka generacija koja se obrazuje i sazreva u ovom današnjem „sistemu vrednosti“ koji je u svojoj velikoj meri bez ikakvih vrednoati. To mora da ostavi svog traga.

  3. Jedina savest i prava istina se nalazi,skoro samo kod vas, u listu Danas,svi ostali ili su bez savesti ili bez znanja ili su slepi kod očiju.

  4. Јаког ли факултета и њеног ангажмана. Зашто студенти са Медицине, Фармације, Стоматологије, Архитектуре, Економије, ЕТФ-а, нису представници студената? Јер немају времена, мора континуирано да се учи, а ови што мањкају у учењу могу да шврљају и преписују гласове. Срамота!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.