Stupar: Nestaju granice između kriminalaca i policije

Ostavite komentar


  1. Ovo je tacno i bice jos gore.Kakva policija takva i drzava ili kakva drzava takva policija.

    1. Ma jeste sigurno je tako.
      Od kad to policija nema pravo legitimisanja i pretresa ličnih stvari.
      SNS struktura vlasti je OK, zadovoljavajuće.
      Ali korupcija i menadžerisanje potpomognuta kriminalcima je ista kao i kod svih prijašnjih vladajucih stranaka.
      Narod nije lud, ima oči.
      Zar vas nije sramota više. Dosta bre više.

      1. „Dosta bre vise“. Draga Roso, tek je pocelo. Kao lavina. Krece od vrha. bezite sto pre u neku misju rupu i cutite dok ne prodje oluja. „Narod nije lud“ – slazem se. Ali je pokraden i ponizen. „…ima oci“ – naravno, ali ima i zdravu pamet i nece vise da trpi lazi, korupciju, ponizavanje.

  2. Nisam čuo da su ove fotografije vučićevog sina montaža niti se osporava da su ti momci sa kojima je vučićev sin momci sa krimi dosieom.Pa što Bećkoviće nisu fotografisali sa tim licima.Pa nisu i neće jer niko nije mafija nisu iz tog miljea, a bogami ovaj mali a mali je toliko da je i on mogao odavno biti tata vuče korene iz Bugojna.I neznam što sa tatom ne ide na „ĐEDINSTVO“ pa nek tamo srbuju a ne ovde u Srbiji.Pa dokle.

Ostavite komentar


Društvo

Zašto su baš Ćuprija i Smederevska Palanka najtopliji gradovi i da li ćemo ovog leta prevazići rekord u temperaturi iz 2007. godine? 10

Zašto su baš Ćuprija i Smederevska Palanka najtopliji gradovi i da li ćemo ovog leta prevazići rekord u temperaturi iz 2007. godine?

Najtopliji grad u Srbiji i danas je bila Ćuprija, gde je u 15 časova temperatura vazduha bila čak 41 stepen Celzijusov, dok je 40 stepeni izmereno u Smederevskoj Palanci, a po 39 stepena bilo je u više od deset gradova širom zemlje. Mnogi se pitaju zašto su baš ova dva grada iz dana u dan najtoplija, a klimatolog Vladimir Đurđević objašnjava za Danas zašto je to tako.

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.