Subotić: RTS služi samo vladajućoj klasi

Protest akademske zajednice u subotu ispred zgrade javnog servisa

Ostavite komentar


  1. Mene baš interesuje koliko će se građana iskupiti sutra. Ja očekujem veliki odziv jer je ljudima svega dosta. Pa gde to ima da javni servis, koji svi plaćamo, ne objavljuje drugačija mišljenja i neizveštava o najvažnijim pitanjima za društvo a pogoptovo o greškama vlasti. Naše pare su zlupotrebili RTS i RTV. Čudi me da Savez za Srbiju, PSG, LDP i sve druge opozicione partije ćute i neizjašnjavaju se da li će pozvati svoje članove na pšrotest!

  2. Svaka čast profesorima. Vidim da su rešeni da stvar doteraju do kraja. Oni su neki dan u Danasu naveli sva imena članova Upravnog odbora i Programskog saveta RTS, kada su zatražili i njihovu smenu. Tu ima uglednih ljudi pa me čudi da do sada niko od njih nije podneo ostavku! Čini mi se da je ipak od javnog interesa njima važnija visoka naknada koju primaju za članstvo u ovim organima! Profesor Pavlović, predsednik Programskog saveta, se propisno obrukao izjavom da je akademska zajednica koja protestvuje manjina. Da su samo tri profesora potpisala zahtev za ostavkama, a ne što je potpisalo 150 profesora i preko 2000 građana, oni bi zaslužili veće poštovanje!

  3. Ko god se oseća da je pravi opzicionar, posebno mislim na partije, trebalo bi da podrži najumnije i najčestitije ljude u ovoj zemlji, a to je u ovom trenutku pobunjena akademska zajednica unikverzitetskih profeora! Osećam da je ovo prelomni trenutak za promene. Vlast se ubi da dokaže da je stanje u Srbiji normalno. A nije normalno da javno prozvani za strašne stvari u javnom servisu Bujošević, Stefanović i drugi iz RTS i RTV, prave se ludi. Opozicione partije gde ste? Iskreno se nadam da će profesor Prvanović biti i dalje uporan u ponovnom rušenju diktature.!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.