Subotica: Nekoliko ulica u gradu, Čantaviru i Bajmoku sutra bez struje 1Foto: Beta/Milan Timotić/EV

Elektrodistribucija, ogranak Subotica, saopštila je da u četvrtak, 27. januara, neće biti struje u pojedinim ulicama i delovima ulica u Subotici, Čantaviru i Bajmoku.

U Subotici struje neće biti od 08.30 do 11.30 časova u Lošinjskoj, Lozničkoj i Balkanskoj ulici u okolini.

Od 11 do 11.30 časova struje neće biti u Hrastovoj ulici između Verice Barać i Banijske, u Verice Barać br. 26 i 28, i u Banijskoj ulici u okolini.

Bez struje će od 12.30 do 13.40 časova biti ulice Jagoda, Kamilica, Petlova br. 2 i 8, Ruzmarina br. 2 i 6, i Nikole Demonje br. 21, 21/A, 26/A i 373.

U Čantaviru struje neće biti od 9 do 10 časova u ulici Karla Marksa br. 15/A, u Lenjinovoj ulici br. 17 i 19, i u ulici Pap Pala.

U Bajmoku će bez struje od 9 do 10 časova biti ulice Kralja Tomislava do Zvezdine, Zvezdina, Savska, Sremska, Zagrebačka, deo Marka Oreškovića, Dubrovačka, Trumbićeva od Omladinske, Subotička, Šaševi salaši, Dunavska, Hrvatska, Kratka, Zrinjska, Bočićeva, Maksima Gorkog, deo Ive Lole Ribara, deo Frana Supila, Mala, Krajiška, deo Kosovskog trga, deo Moše Pijade, kraj ulica Pačirski red i Jug Bogdana, Džak i veći deo Gundulićeve ulice.

Od 11 do 12 časova struje neće biti na delu Somborskog puta od Mihovila Pavleka Miškina prema Somboru, u ulicama Mihovila Pavleka Miškina, 9. novoj, 10. novoj, 12. novoj i Strnište br. 13 u okolini.

Bez struje će od 13 do 14 časova biti veći deo Mažuranićeve ulice.

U slučaju ranijeg završetka radova, Elektrodistribucija zadržava pravo da uključi napajanje korisnika pre planiranog vremena.

Radovi će se otkazati u slučaju vremenskih neprilika.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari