Subotica: Naredne nedelje odvoženje kabastog otpada iz dva naselja 1Kontejneri za kabasti otpad, foto: Fejsbuk stranica JKP "Čistoća i zelenilo" Subotica

Naredne nedelje kontejneri za sakupljanje čvrstog i kabastog otpada biće postavljeni u mesnim zajednicama Bački Vinogradi i Bikovo.

Tradicionalna prolećna akcija odvoženja čvrstog i kabastog otpada iz domaćinstava koju organizuje JKP “Čistoća i zelenilo” Subotica nastavlja se u ponedeljak, kada će kontejneri biti postavljeni u Bačkim Vinogradima, kod prodavnice Trgopromet (kod crkve), u Kaić sokaku.

Kontejneri će u Bačkim Vinogradima biti postavljeni do utorka, kod Željezničke stanice, kod Buki mosta, ispred i iza nadvožnjaka.

U sredu i u četvrtak kontejneri za kabasti otpad biće postavljeni u Bikovu, na uglu ulica Đ. Đakovića i Dalmatinske, na uglu ulica Bratstva i jedinstva i Ljubljanske, dok će u četvrtak biti postavljeni na uglu ulica Đure Đakovića i Kosmajske, kod crkve, Gabrić – na uglu ulica 10. i 11. nove, Lamić kraj i Kongo naselje.

Prolećnom akcijom odvoženja čvrstog i kabastog otpada biće obuhvaćeno 17 vangradskih i isto toliko gradskih mesnih zajednica u Subotici, a trajaće sve do 10. juna.

Odvoženje komunalnog otpada po izmenjenom režimu zbog predstojećih praznika

Javno komunalno preduzeće „Čistoća i zelenilo“ Subotica će odvoženje komunalnog otpada iz domaćinstava tokom predstojećih Uskršnjih i državnih praznika obavljati po delom izmenjenom režimu.

U petak, 15. aprila je radni dan sa ustaljenim režimom odvoženja, dok je u ponedeljka, 18. aprila neradni dan, a izuzetak je Mesna zajednica Kelebija, desna strana iz pravca grada, gde će se komunalni otpad odvoziti po uobičajenom režimu.

Zatim, u petak, 22. april je takođe neradni dan, a izuzetak je Mesna zajednica Bajmok, desna strana iz pravca grada i Mesna zajednica Mišićevo, gde će se komunalni otpad odvoziti po redovnom režimu.

Ponedeljak, 25. april i 2. maj, kao i utorak, 3. maj su radni dani sa ustaljenim režimom odvoženja komunalnog otpada.

JKP „Čistoća i zelenilo“ navodi i da blagajna ovog preduzeća za sve dane naznačenih praznika neće raditi.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari