Subotica: Naredne nedelje odvoženje kabastog otpada iz tri naselja 1Kontejneri za kabasti otpad, foto: Fejsbuk stranica JKP "Čistoća i zelenilo" Subotica

Naredne nedelje kontejneri za sakupljanje čvrstog i kabastog otpada biće postavljeni u Starom Žedniku, Kelebiji i Ljutovu.

Tradicionalna prolećna akcija odvoženja čvrstog i kabastog otpada iz domaćinstava koju organizuje JKP “Čistoća i zelenilo” Subotica nastavlja se u ponedeljak, kada će kontejneri biti postavljeni u Starom Žedniku, na uglu ulica Vladimira Nazora i Borisa Kidriča, Bose Milićević i Borisa Kidriča i na uglu Maršala Tita i Vojvođanske ulice.

Kontejneri će u Starom Žedniku biti postavljeni do utorka, a na svim lokacijama nalaziće se po dva kontejnera.

U sredu i četvrtak kontejneri za kabasti otpad biće postavljeni na Kelebiji, na uglu ulica Kiš Ferenca i Glavnog puta, Livadske ulice i Glavnog puta, u dvorištu Doma mesne zajednice i u ulici Veljka Vlahovića kod škole.

U Ljutovu će kontejneri biti postavljeni u petak, kod odbojkaškog igrališta, kod voćnjaka (posle ćuprije leva strana, ispod topola) i kod autobuske stanice na Ljutovačkom putu.

Prolećnom akcijom odvoženja čvrstog i kabastog otpada biće obuhvaćeno 17 vangradskih i isto toliko gradskih mesnih zajednica u Subotici, a trajaće sve do 10. juna.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari