Subotica: Odvoženje kabastog otpada iz četiri naselja 1Kontejneri za kabasti otpad, foto: Fejsbuk stranica JKP "Čistoća i zelenilo" Subotica

U okviru prolećne akcije odvoženja čvrstog i kabastog otpada iz domaćinstava, JKP “Čistoća i zelenilo” Subotica ove nedelje će postaviti kontejnere za sakupljanje čvrstog i kabastog otpada u Mišićevu, Verušiću, Donjem i Gornjem Tavankutu.

U Mišićevu kontejneri će biti postavljeni u utorak na sredini Sarajevske ulice, kod Doma mesne zajednice i na sredini Karlovačke ulice.

U sredu i četvrtak kontejneri za sakupljanje kabastog otpada biće postavljeni u Donjem Tavankutu kod spomenika i ambulante, u Zmaj Jovinoj ulici kod zgrada, u Ivana Sarića (Dikanovac) i na uglu ulica Marka Oreškovića i Matka Vukovića. Istovremeno će kontejneri biti postavljeni i u Gornjem Tavankutu kod zadružnog doma i prodavnice “Trgopromet”.

U petak će kontejneri za sakupljanje kabastog otpada biti postavljeni u Verušiću kod Doma mesne zajednice na Čantavirskom putu, u Šištku naspram Srednje ulice, preko puta bivšeg Agrokombinata blizu starih kuća i na Žedničkom putu kod autobuske stanice, posle Radnine kafane.

Prolećnom akcijom odvoženja čvrstog i kabastog otpada biće obuhvaćeno ukupno 17 vangradskih i isto toliko gradskih mesnih zajednica, a trajaće sve do 10. juna.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari