Subotica: Odvoženje kabastog otpada sledeće nedelje iz tri naselja 1Foto: Fejsbuk stranica JKP "Čistoća i zelenilo" Subotica

Naredne nedelje kontejneri za sakupljanje čvrstog i kabastog otpada biće postavljeni u subotičkim naseljima Mala Bosna, Mišićevo i Bajmok.

Tradicionalna prolećna akcija odvoženja čvrstog i kabastog otpada iz domaćinstava koju organizuje JKP “Čistoća i zelenilo” Subotica nastavlja se u utorak, 18. aprila, u naselju Mala Bosna, gde će kontejneri biti postavljeni u Subotičkoj ulici kod broja 65 i kod broja 12 (prodavnica), kod stadiona, preko puta hangara, na sredini Vladimira Nazora, kod Kucura centra i otkupne stanice Kaponja.

U sredu, 19. aprila, kontejneri za kabasti otpad biće postavljeni u naselju Mišićevo, na sredini Sarajevske ulice, kod Doma mesne zajednice i na sredini Karlovačke ulice.

U četvrtak i petak, 20. i 21. aprila, kontejneri za sakupljanje kabastog otpada biće postavljeni u naselju Bajmok, kod Doma na Rati, u Kralja Tomislava kod prodavnice “Dom”, na Kosovskom trgu, na parkingu kod prodavnice “Sakala” na ulazu u Bajmok, u Stanišićkoj ulici kod mlina, kod Poleta, na uglu Pačirskog puta i Doža Đerđa, i pre pijace (raskrsnica).

Prolećnom akcijom odvoženja čvrstog i kabastog otpada biće obuhvaćeno 17 vangradskih i isto toliko gradskih mesnih zajednica u Subotici, a trajaće sve do 14. juna.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari