Subotica: Počinje podela plavih kanti za stanovnike Palića 1Foto: Pixabay/Hans

JKP “Čistoća i zelenilo” Subotica saopštilo je da će od 2. marta do 3. aprila deliti besplatne tipske posude, odnosno plave kante za odvoženje reciklabilnog otpada u Mesnoj zajednici Palić.

Podela plavih kanti će se obavljati radnim danima od 9 do 14 časova, a potrebno je da u tom periodu na adresi stanovanja bude vlasnik nepokretnosti koji će preuzeti kantu.

“Apelujemo na građane da u pomenutom vremenskom periodu budu prisutni na adresama radi lakše i brže podele plavih kanti”, navode iz preduzeća.

Građani koji se, pak, ne budu nalazili kod kuće u vreme podele kanti, moći će da je preuzmu na lokaciji JKP “Čistoća i zelenilo” na adresi Antuna Branka Šimića 4, uz prikaz ličnog dokumenta.

Reciklabilnli otpad iz plave kante prvi put će se odvoziti 13. aprila, zatim 27. aprila, a dinamika odvoženja ovog otpada biće dva puta mesečno, odnosno svake druge nedelje u mesecu.

Iz preduzeća dodaju da će se reciklabilni otpad iz plavih kanti odvoziti bez uvećanja postojeće naknade za pruženu komunalnu uslugu.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari