Sud da reaguje na vređanje žena

Ostavite komentar


  1. Da reaguje, naravno, ali ne selektivno! Pa da krene od šešelja, radete, gašića pa i vučića, i mnogih drugih radikala i snsOVACA da bi stigao do Trifunovića.

  2. Niko nije vređao žene generalno u smislu pola (niti treba) već su prozvane konkretne žene. Kada neko kaže za muškarce političare da su idioti, magarci, magarčine, konji… to niko ne primećuje niti kome pada na pamet da iznosi sumanutu tezu da je to napad na sve muškarce. Trebalo bi da gospođe koje su prozvane prestanu da se perfidno kriju iza svih žena. Izgleda da smo dobili sada, pored nekadašnjih Srba po zanimanju, i Žene po zanimanju. Da li treba da žene u politici proglasimo za božanstva pa da svaki napad na takva božanstva bude tretiran kao najteže krivično delo?! Svako ko se npr. bavi politikom, bez obzira na pol, treba da računa da može da bude prozvan, iz raznih razloga, opravdanih ili ne, to je tema za dalju diskusiju.

  3. Imajući u vidu cenzuru komentara na ovu temu zaključak je jasan, a to je da se vi po ovom pitanju veoma malo (ili nimamo) razlikujete od SNS. tj. i jedni i drugi ste veliki licemeri.

  4. Slažem se ali da sud reaguje i na vređanje žena iz opozicije.sva’ta smo čuli u Skupštini Srbije na račun žena iz opozicije od članovaSNS-a, a predsednica skupštine nije reagovala na te uvrede prema ženama opozicije.

  5. Vredjanje je uzelo maha! Opozicija puca, biju na sve strane, izmišljaju i smišljaju.. Svaki protest poziv na nasilje i vredjanje. Bruka!

  6. Naravno, to se odnosi samo na članice i pristalice SNS. Mi ostale iako smo intelektualke, supruge i majke, mi smo ološ, društveni talog, izdajnici…..nas ne samo da nije zabranjeno, već je poželjno, što više , vređati

Ostavite komentar


Društvo

Danas u veoma toplo vreme u celoj zemlji 9

Danas u veoma toplo vreme u celoj zemlji

U Srbiji će danas biti sunčano i veoma toplo, a u košavskom području duvaće umeren jugoistočni vetar, a u ostalim krajevima slab vetar promenljivog pravca, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.