Sud naložio da se državi vrati zemlja koju je prisvojio Mali

Ostavite komentar


  1. Mali ni mukajet i za ovu dokazanu pljacku. Sta ce tek da bude sa njim i onima kojima je bio desna ruka u pljacki drzave kad zblajzaju sa vlasti. A to vreme je vec na vudiku. Cak je i Pink u jutarnjem programu poceo da menja idolopoklonasko ponasanje! A i Vucko Insajder vidljivo pocinje da pravi odstupnice.

  2. Nazalost, ovo je samo vrh ledenog brega i treba jos dugo da cekamo da se pocne odmrzavati.

  3. Čoveku ogrezlom u kriminal i korupciju dali smo da vodi Beograd. O ovom što caruje Srbijom i svom tom nesoju okupljenom oko njega bolje da i ne pričamo. Ne mogu a da se ne zapitam : da li smo mi normalni,šta se to s nama dešava? Današnje generacije budućim pokolenjima neće moći pogledati u lice. Nećemo imati opravdanja za ovu našu malodušnost,bespogovorni pristanak na neviđenu nepravdu,pljačku,sveopšti grabež,prodaju vitalnih državnih interesa,ubijanje svake pristojnosti i normalnosti. Mi smo narod koji je bez borbe i ikakvog otpora pristao na tiho i lagano ali sigurno nestajanje. Tolerisanje svega što nam ova vlast radi očigledan je dokaz tome.

  4. Ne može se govoriti i pisati Malov „Compost group“ (niti tako ko govori), jer je prezime Mali (kao i imena ili nadimci Beli, Dragi, Stari i sl.) po obliku i deklinaciji (promeni po padežima) pridev (Mali, genitiv Malog, dativ Malom(e) itd.). Prisvojni pridevi na -ov tvore se od IMENICA, npr. Milan-ov, ujak-ov i sl. Gramatički je pravilno samo: "Compost group" S. Malog ili Siniše Malog.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. i 29. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.