Sud odbio da odredi pritvor tinejdžeru: Fizički napao muškarca koji je gurao bebu u kolicima

Ostavite komentar


  1. Dajte ime tog sudije, da se zabeleži u istoriji ovog naroda. Pošalje čoveka u komu pre ženom i malim detetom i ne odredi mu se pritvor. Ovo je skandalozno. Pa ovo zaslužuje kaznu od 20 godina zatvora. Zato i imamo situaciju da nam se navijačke grupe obračunavaju na ulicama i da niko ne bude priveden. Kojekude Srbijo!

  2. I ono što policija i tužilaštvo urade sa svojim skromnim mogućnostima, sudovi potpuno unište. Oni su najgori i najkorumpiraniji segment društva. Većini sudija mesto nije na slobodi.

  3. Oko za oko zub za zub.Samo to može stati na put ka sunovratu jadnom nezaštićenom narodu u zemlji gde sila i teror vladaju počev iz „ugledne“skupštine pa na dalje.

  4. Besmisleno. Čoveku je smrskao sve kosti lica, jer se ovaj usudio da se pobuni (jer zamalo da mu zgazi dete) i nikome ništa. Svakako je siledžija ustvari bahati sin nekog ko ima para, uticaja i moći (zato što za takve ovde propisi ne važe, nebitno da li su na poziciji ili u opoziciji). Pametnome dosta.

  5. Znacu clan sns zasticenig od progona.
    Lepo. Da nije vozio Bmw, Porsche ili Golfa?

  6. Pritvor nije zatvor. To sto gradjani vole da vide svakog ko je optuzen kako sedi iza resetaka, nije u skladu sa zakonom. Bahati klinac treba da bude adekvatno osudjen, a ne da kao ona sa Pinka, koju ste svi vec zaboravili, da sedi mesec dana u prirvoru i onda ga puste.

  7. Kad sam bio mlad, samo bi me smrt sprečila da se ne osvetim ovom dripcu koji me prebio zato što sam štitio dete od huligana!

  8. „A čiji si ti mali?… Aha, onda ništa, idi kući i kaži tati da ne brine.“

  9. Država nam poručuje – pa vi radjajte! Zamisli zakacis kolica sa bebom na pesackom i krenes da udaraš roditelja! Bolesni smo do krajnjih granica. Koji sudija, ne sudija pre svega covek, pusti ludaka i ne zatvori ga?

  10. Holandjanka, паметна одлука, ја сам престао 2017 године да долазим у Србију. Свет је велики леп.

  11. Prvi osnovni sud u Beogradu -.izvolite narode njima pišite ne ostavljajte ovde komentare!
    Ne čitaju!
    Vršite pritisak na sud da radi svoj posao!

  12. Otac od decka koj je udario dete je major u policiji.sigurna info.kako zastiti nasu decu od ovih mocnika!!!!dosta vise robija

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.