Sud odbio sve predloge odbrane u slučaju „Potočari“

Nakon četiri godine suđenja dvojici bivših policajaca za navodno odavanje službene tajne nakon komemoracije u Srebrenici 2015.

Ostavite komentar


    1. Nisu smeli da odaju službenu tajna, a i ovo sudjenje predugo traje, i mora biti završeno što pre.

  1. I detetu od 10 godina je jasno da svako ima svoju tajnu, kako privatni poslodavac tako i država. Valjda će mnevladine organizacijije obeštetiti policajce čiji jezik je brži od pameti, za primer.

  2. Ovo je jedna velika bruka i sramota da za taj napad još niko nije odgovarao. Tužilaštvo ovakve stavri nema posmatra i nemo ćuti, postavlja se samo pitanje dokle.

  3. Kao pravnik smatram da je možda i bilo propusta u sudjenju ali u tolikoj meri iskreno sumnjam. Srbija nije izolovana država u svetskom pravnom sistemu a i ovo nije srednji vek. Svaka priča ima dve strane

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.