Sud odlučio u korist novinarki KRIK-a po krivičnoj tužbi Vučićevog kuma Nikole Petrovića

Ostavite komentar


  1. U pravu su. Mnogo neprofesionalnih novinara ima po medijima. Iznose i sto treba i sto ne treba.

  2. Jel je ovo dokaz da živimo u diktaturi, demokratiji, nečemu između? Jer kada sud oslobodi novinara, a drugi sud odbaci prigovore opozicije o krađi izbora, da li to znači da sudstvo u Srbiji funkcioniše, ili menjamo mišljenje od presude do presude.

  3. Je li kum ili je kumić
    Kakvi ste vi novinari kao da vas je gestapo obučavao i poslao u Srbiju

  4. Day li je ovo neki novi vid atentata na dragog nam predsednika. Ispada da je on baš u bliskim odnosima, da ne kažem kriminalcima ali sa novim tajkunuma povezanim sa mutnim radnjama i tipovuma. Pred dolazak na vlast, AV je obećao da će zatvoriti sve tajkune. Nije ni jednog, osim Miškovića kome su morali da plate odštetu i sa kojim saradjuje. Ali zato imamo sijaset novih tajkuna koji su taj „status“ ostvarili tek nakon njegovog dolaska na vlast. I sudstvo presuđuje po pravdi samo u minornim procesima stvarajući privid funkcionusanja, ali u svim ozbiljnim slučajevima i aferama nema presuda već zataškavanja i degradiranja poštenih sudija, islednika ili tuzilaca.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.