Sud podlegao političkim pritiscima

Inicijativa Ne davimo Beograd kažnjena sa 180.000 dinara zbog organizovanja protesta protiv aktuelne vlasti

Ostavite komentar


  1. Tipičan tekst od strane ljudi koji su protiv današnje vlasti i ne žele da bilo ko osim njih uradi nešto pozitivno za državu i nas građane, niko ne govri koliko je problema bilo prilikom protesta, koliko je ruglo bilo to naselje i da se sad sve velikom brzinom modernisalo i niče svetski zapažen deo grada

  2. Ne lažite svi imaju danas pravo da se brane, politički sudovi zaista nikome podlega. Sramota šta rade pojedinci i sa kojim banditima su sarađivli.

  3. Daj za lečenje dece koja umiru daj inicijativi svima daj svima pomozi. Samo njima dzepovi da se napune da imaju kako da plate botove.
    Nemam komentar na ovakve vesti zgrožen sam i jedva čekam da napustim ovu š*gAVu zemlju i da se pomolim za ove koji ne mogu.

  4. Da ‘prostite, pri popunjavanju uplatnice upisujem koji „model i poziv na broj (odobrenje)“? Hvala unapred!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.