Država je kriva za štetu u Savamali: Advokatica Ana Matić za Danas o presudi koja ide u korist Iskre

Ostavite komentar


  1. Dok se ne ugledamo na komšije Rumune nema ništa od Srbije, samo će propadati još više. Ne znam da li primećujete rast srpskog pravoslavnog šovinizma iako smo na takozvanom „evropskom putu“? Ništa to nije slučajno, građani Srbije su podvrgnuti teškim specijalnim metodama, i zato ćute i ne reaguju na prave neprijatelje a plaše se fiktivnih neprijatelja druge nacionalnosti i vere. Ali valjda ćemo se probuditi iz ovog košmara nekada…

  2. Dok se ceka na konacnu presudu o steti treba pronaci racune u svetskim bankama u kojima Sinisa Mali ima novac i sa njih naplatiti stetu koju je licno ucinio a ne nateret Srbije kojoj je naneo stetu. Takodje mora i krivicno da odgovara i zavrsi u zatvoru dugi niz godina

  3. Bravo!
    To je bio pocetak besomucnog esenesesovskog unistavanja SV8H institucija nase drzave.

  4. Treba „prečešljati“ bankovne račune ovoj sektaškoj, lopovskoj vlasti i oduzeti im sve ono što su pokrali pa tim parama da se plati odšteta, njih poslati na prinudni rad (najbolje u neki rudnik pošto vidim da razvališe usta hvaleći benefit takvog posla) i zapleniti im svu pokretnu, i nepokretnu imovinu stečenu, takođe, pljačkanjem PORESKIH OBVEZNIKA ove države.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.