Sud odbio žalbu REM-a, SBB ima pravo da odredi raspored kanala

Ostavite komentar


  1. REM je nešto preduzeo? Ovo je preduzeo? Ako je ovo bio najveći problem naših televizija onda REM može i da se ukine, da ovaj narod ne plaća i taj trošak.

  2. Kako mts moze da stavlja sta hoce i menja knanale svaki dan, zasto privatna firma ne bi to isto mogla svojim pretplatnicima.

  3. Evo pravog primera „razloga“ postojanja žalosnog REM-a.Njima nije problem prikazivanje bljutavih,skandalozno prostačkih rijaliti programa u dnevnom terminu na dve televizije sa nacionalnom frkvencijom.Sramotan atak koji direktno utiče na mentalno zdravlje nacije,naročito omladine.A REM-u smeta što jedan kablovski operater koji funkcioniše po svetskim standardima demokratije formalno zauzme mesto ispred bljutavog RTS-a.Ta nacionalna televizija opstaje samo zahvaljujući reketiranju građana koji su primorani da plaćaju tv zajedno sa strujom.Iskreno se nadam da će ih uskoro dostići ruka pravde.Na čelu sa Oliverom Zekić.

  4. Ja sam RTS izbacio sa svojih uredjaja jos devedesetih i ne mislim da to promenim. Nesto kasnije sam izbacio i Pink i jos neke kanale.
    Da li ce REM i mene da tuzi sto ne zelim da gledam to zagadjenje elektronsoog spektra?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. i 20. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.