Sudarila se dva voza kod Odžaka, 50 osoba povređeno od toga dve teže, istraga u toku

Ostavite komentar


  1. i mi hocemo ,,brzu,, prugu.. i ovo neko pravljenje do nisa a onda do skoplja….tuzno tuzno…pa koliko se desilo zel nezgoda u okruzenju koliko a koliko kod nas….

    dno

  2. Poštovani sugrađani, hvala Bogu niko nije stradao, to je najbitnije. Rećiću samo jednu stvar a to treba da zna i Aleksandar Vučić, predsednik svih građana Srbije, toliko javašluka u Infrastrukturi železnice Srbije nije bilo ni devedesetih godina, ogroman broj “polupismenih” ljudi sa završenim višim školama i nekakvim specijalizacijame za neki mandrak i “diplome” nekakvih menadžera koje su stečene unazad 2-5 godina vode železnicu, na žalost. Postalo je pravilo da se ti isti “stručnjaci” lažno potpisuju i stavljaju akademska zvanja koja ne poseduju na zvaničnim dokumentima (signatura), mejlovima, obaveštenjima na vratima kancelarija, u komunikaciji sa kolegama, itd. Npr. Koleginica 52 god. koja je do juče bila magacioner, sada je kupila “diplomu” u kojoj je zvanje dipl. menadzer, a potpisuje se u zvanicnoj korespodenciji (mejlovima i dopisi) sa diplomirani saobraćajni inženjer, dok na vratima stoji pored njenog imena diplomirani pravnik… Sve ovo može gen. dir. Nebojsa Šurlan da objasni !!!

  3. U Srbiji gde je železnička mreža slaba, sudar vozova.Da li može biti veći apsurd. Ko će biti smenjen ? Da , setih se , vlada u ostavci .Jadna je ova naša lepa zemlja.

  4. Uzas Zamjslite jos da je. Brza pruga kojom idu po 200km na sat Strasno. Treba iz samo u Zatvor strpati tih odgovornih lica za udes Gledaju Zadrugu po 24 sata Dnevno i Uspavani Dodju na posao gledaju ONU LEZBEJKU ANITU I MATORU to je njima bilo interdsantno jer Cela Srbjija je U Dan Zalosti zbog Matore JEDINO STO ZELIM SVIM POVREDJENIMA BRZ OPORAVAK I DA IDU SVOJIM KUCAMA A MANJE SKRETNICARE I ZELEZNIZACRE DA GLEDAJU ZADRUGU ELITE. I MATORU

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. i 30. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.