Sudija Majić odgovorio Brnabić: U institucije ove države ne veruju ni oni koji za vas glasaju

Ostavite komentar


  1. Potpuno tačno gospodine Majiću…ova pošasna sekta je obesmislila sve u Srbiji koju je otela zajedno sa belosvetskim interesom mutti angele, botoksiranog kremljanka i kineskog vinipua i arapskih debilnih biseksualnih investitora, a na kraju nudi se američkom pajacu i nada se njegovoj pobedi u novembru, naravno preko predivnog i toplog odnosa sa Grenelom, dok istovremeno koketira sa senilnim američkim dekicom i njegovim šmrkavimn sinom. Bolest i zlo zapatilo se međ srbljima sa ovom bagrom i teško ćemo to da izlečimo.

  2. Ma, pitajte ih šta je sa Jadrom…… Dal~ da radi motika ili ne..????

  3. Ne znam ko veruje a ko ne veruje u državu, ali znam da ni vlast ni opozicija ne veruju u sudstvo. I to ne zbog države, već zbog ovakvih kreatura kakav je Majić. Njegove presude su tako ogavne, posebno kada je oslobodio šiptarske teroriste, da bi mu trebala dva života da okaja te grehe.

  4. Evo za ovih mojih 7 decenija promenilo se više vlasti i stalno je bila borba protiv kriminala i korupcije i borba za pravnu državu. Nikako da se izborimo. Izgleda da je problem u nama.

  5. Kako verivati? Ona i av se slikaju sa pregovaračem Rio Tinto, ona kesss metarski,a av pun sreće. Prenose EU medije. 1na od njih je i t.online nemački list! Strašno!

  6. Ne da ne veruju birači, već i sama vlast. Ni oni ne poštuju zakone koje donose. Primer je najnoviji ZOBS. Usvojen je novembra 2023, pratece propise je po tom Zakonu trebalo doneti u roku od šest meseci, tj do 12.03.2024. Sada je jun a propisi nisu doneti i ne zna se kada će! Bezakonje caruje!

  7. Lepo receno gospodine Majicu, ali kome? Nema ko to da cuje i razume… Nek kopaju litijum, nek grade gde god stignu, nek prodaju sve sto se prodati moze i nek pokradu sve sto se pokrasti moze, ovde nema nade, ovaj narod je sroz propao!

  8. Nema veze Ana sa životom, ona je samo Vučićev poslušnik! Ali i saučesnik u svemu, kao i svi oko njega, uključujući potkupljene glasače, zaposlene za članstvo u SNS, dovođene i odvođene mitingaše…

  9. Puno poštovanje gospodinu Majiću.
    Moraćemo da se osvestimo, poslednji je čas.

  10. Свака реч на месту, потписујем! Не знам само зашто увек бирамо да воде државу они који ће највише да нас ојаде.

  11. Prelepo sroceno i apsolutno tacno.
    Licno poznaj par porodica koje moraju da glasaju za vlast, da idu na mitinge i slicno…niko od njih ne veruje u institucije i mislim da bi lako glasali za druge kada bi imali bolji plan i manje problema u svojim redovima.

  12. Gospodine Majiću , Vi ste naš budilnik savesti i čuvar poštenja i dodtojanstva u našem društvu i pravi primer za ugled , nada da će takvi ljudi spasiti Srbiju i voditi je u demokratiju .

  13. Da podsetim Anu Brnabic koja je zavrsila za biznis administratorku da treba da postiuje one koji vise znaju od nje pogotovo gospodina Majica koji zasluzuje samo postovanje.To sto je bila na funkciji koju ni po kakvom osnovu ne zasluzuje i sto je zelela da se pokaze svom sefu kako ga ona oslovljava, ne treba da se bahato ponasa,vredja opoziciju ,novinare i sve koji ne zele da se prodaju, jer medju njima ima daleko obrazovanijih od nje.

  14. Коначно је Мајић баталио да више замајава ову државу у којој НЕ ради а ЏАБА- лебари. Надам се да је ЧВРСТО одлучио да поднесе ОСТАВКУ на место судије АС и „ојача институције“ Србије!

  15. Zna Ana Brnabić to, samo mora ovako da priča da bi je „šef“ čuo, da zaradi platu, ona je glavni bot svog „šefa“! Navijete i ono priča.

  16. @Brlog
    Zašto bi sudija Majić podneo ostavku? Pa da u ovom BRLOGU ostanu samo vaši mafijaški poslušnici da budu sudije?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.