Sudija Majić: Saznaćemo ko je „svemogući Oskar“

Ostavite komentar


  1. Moj Majiću, moraš znati da ova vlast treba da sprovede SVE preporuke EU. Tu nema polovičnog rešenja, jer u prorivnom stoglava hidra će i dalje remetiti mir i razvoj društveno ekonomskih odnosa na Balkanu.

  2. Nećemo saznati jer Makron neće da kaže Oni zajedno piju vino a možda Francuzi dobiju i Niški aerodrom

  3. I sta ako saznate ko je Oskar,ni onima za koje se zna ko su niko nemoze nista kao sto nemoze ni drugim kriminalcima u Srbiji koji se sire ko korov jer ih bas taj Oskar stiti .A moze mu se jer ovce su tu da bleje i to jer to.Ni jedna drzava (a ima ih dosta) nemoze da se bori protiv kriminala gde su kriminalci vlast.A kriminal je u Srbiji pustio duboko korenje i a kada se to desi treba nesto veliko uraditi na njegovom suzbinanju.Zmiju moras uhvatiti za glavu kako nebi mogla da te ujede,a bonim se da mi nemamo takave kadrove.

  4. Ovo je otišlo toliko daleko, da se teško možemo vratiti. Pogledajte Rusiju i Putina. I Mi smo ti, samo još nismo svesni!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.