„Suđenje Kokanoviću moglo bi da ima dalekosežne posledice po celo društvo“: Analiza advokata Luke Jovanovića

Ostavite komentar


  1. Ovo što se dešava, adv. Kokanoviću, od strane Osnovnoga ja noga tužilaštva u Novome Sadu NIŠT NIJE NOVO I NEOBIČNO! Zapravo, Osnovno javno tužilaštvo (OJT) u Novome Sadu je: IZUZETNO PRAVNO-ZAKONSKI „NEPISMENO“, PREVNO-ZAKONSKI BAHATO, STRANAČKI (SNS, Pokret socijalista, SPS) OPREDELJENO-OBOJENO, NESTRUČNO (čast malih izuzetaka, a izuzeci potvrđuju pređašnje pravilo), UOPŠTE NEOBRAZOVANO,….. Tako, imajući sve prethodno konstatovano, siguran sam da je adv. Kokanoviću u ozbiljnoj opasnosti, a isto tako, kako se u tekstu ističe, i mnogi novinari!!!!! Isto tako, imamo isto, ako ne i gore, stanje u OJT u Beogradu, a vrlo verovatno i još koje kuda. Zato ozbiljni pravnici, advokati tužioci i sudije UZMITE SE U PAMET I SPREČITE TO ZLO. Neka vam je polazni uzor sudija Majić. U suprotnome celokupan pravni sistem, ove zemlje, će odleteti u vazduh-eksplodirati, a time u ova zemlja. Treba upamtiti i stalno imati na umu: za sve što nam se dešava, SAMI SMO KRIVI!!!!

  2. Bravo! Za manjinu u advokaturi! Koja nije gramzivi i politivki ukaljana. Ponasanje Beljanskog, koji je nabodno imao neutrslan stav, te malog btoja advokata koji sh zastupali banke protiv gradjana, multibogatasa, koji su licemerno optuzivali druge da se bogate, govore o bedi advokature. Uz svu pomoc Vrhovnog suda koji je iz tog blata utonuo i u dublje. Setite s da suvfudili da cistacice ntmsju pravo ni na minimalnu zarafu! Sta se tek desava u krivicnim postupcma i ko tamo zastupa i cije interese mogu samo da pretpostavim. Da ne kazrm da to cak i ne zelim da znam.

  3. Pa tako će i biti
    Prespava ćemo kao što smo prespavali ostale uzbunjivače
    U krušiku
    U slučaju kum
    U slučaju EPS-a
    ITD ITD ITD…

  4. u srbiji dodjes ispricas svasta,izvredjas ljude,vlast drzavi i kada te pozovu na odgovor ost dodje do zamene teza i zaklanjnja iza asvokature,studentske slobode iznosenja misljenja i statiznam cega jos a izjavu si da kao fizicko lice ili ako vam je lakse gradjani,ko hoce da prica gluposti mora i da plati

  5. Ovakvima kao sto je on misle da su advokati zasticena vrsta zivotine pred istrebljenem, i treba da bude osudjen ali se bojim da ce proci tako sto ce nositi ili uopste nece nositi nanogicu. Zivite u svom svetu kao da ste nedodirljiva kasta. Treba da odgovarate kao sav svet.

  6. Zanimljivo mi je mišljenje dva komentatora:
    @Rodoljub
    @istina
    Dakle onaj ko iznese dokaze o nekom kriminalu, nezakonitom radu nekoga na javnoj funkciji, treba da ode na robiju a ne onaj koji krši zakon? Svaki kriminalac koji krši zakone ili osoba na javnoj funkciji koji zloupotrebljava položaj pa pljačka sve nas građane može da se krije iza „uvrede“ ako ga neko otkrije šta radi? I šta treba da radi sud? Da šalje na robiju onoga ko ih je otkrio da bi onaj kriminalac mogao „časno“ da „radi svoj posao“, to jest krade, ubija ljude, melje ih i pravi ćevape, proizvodi drogu ili osniva fantomske firme preko kojih pljačka novac svih građana iz budzeta? O tome, dakle, treba da se ćuti da ne bismo svi zaglavili na robiju?
    Nazdravlje Vam mišljenje!
    Zato je moja mlada prijateljica odustala od sudijske karijere i prešla u advokate. Da može mirno da spava.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.