Suđenje optuženoj za nesreću kod Vladičinog Hana počinje 9. februara 1Viši sud u Vranju, foto: Dušan Pešić/Danas

Glavni pretres optuženoj A. S. iz Predejana, koja se tereti da je izvršila krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, zbog nezgode koja se dogodila 29. januara, na državnom putu drugog A reda Vladičin Han – Leskovac, kod sela Manajle, kada su dve devojke izgubile život, biće održan 9. februara, saopštio je Viši sud u Vranju.

Pripremno ročište u ovom postupku održano je u ponedeljak, 12. decembra, pred Višim sudom u Vranju, bez prisustva javnosti, po optužnici Višeg javnog tužilaštva (VJT) u ovom gradu.

„Pripremno ročište je održano u prisustvu optužene, njenog branioca, zastupnika optužbe VJT u Vranju, oštećenih i njihovih punomoćnika. Na glavnom pretresu će dokazni postupak početi iznošenjem odbrane optužene, a zatim ispitivanjem oštećenih i ostalih predloženih svedoka, kao i veštaka“, saopštio je Viši sud u Vranju.

Podsetimo, 29. januara je automobil, kojim je upravljala A. S. a u kojem su se nalazile njene tri drugarice, sleteo u Južnu Moravu, nedaleko od Vladičinog Hana, kada su se vraćale u Predejane, u ranim jutarnjim satima.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari