Suđenje u postupku „Asomakum“ odlożeno zbog epidemiološke situacije

Sudija: Ne treba da izazivamo sudbinu, ništa nije hitno

Ostavite komentar


  1. Istina ce se otkriti, a krivci ako ih bude, adekvatno kaznjeni.
    pravda je spora ali dostizna. To nam svedoci i proces protiv Tacia.

  2. A ko je okrivljeni u slucaju firme „Asomakum“ ako je potvrđeno da je firma osnovana falsifikovanom lk Andreja Vucica i njegovim falsifikovanim potpisom. Mozda fantom?

  3. Kakve veze ima epidemiološka situacija sa suđenjem.Sve može uz mere da se sprovede.

    1. Бабе и деде који су ономад прекршили тј. изашли из кућног затвора су експресно осуђени преко скајпа. Ефикасно, зар не?

  4. Kada se steknu uslovi za nastavak suđenja, ono će biti nastavljeno, pravda i istina su uvek dostižne, samo strpljenja.

  5. Istina će izaći na videlo, a počinioci će naravno biti kažnjeni, jer svako ko počini krivično delo mora da odgovara za isto.

  6. Verujem u pravdu i istinu, naši preci su nas učili da uvek govorimo istinu i nikome ne činimo zlo, a oni koji su nepravdu počinili, odgovaraće za to.

  7. U ovoj situaciji treba svi da pazimo pre svega na svoju bezbednost i bezbednost drugih ljudi, te je odrzavanja rocista rizicno.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.