Sudska vlast ćuti na linč sudije Majića

Struka i deo civilnog sektora osudili vređanje sudije Apelacionog suda

Ostavite komentar


  1. Nije iznenađenje što Visoki savet sudstva ne reaguje.Član tog saveta po funkciji je i ministarka pravde.Setite se njene reakcije u Skupštini!

    1. Fuj,da se čoveku okrene utroba koja nećasna osoba je ministarka.

  2. Напад и слично од стране овиx посланика, ја доживљавам као комплимент и исправност Мајића.

  3. Да није страшно, било би смешно. Ристичевић да коментарише рад судија апелационих судова. Јадна Србијо!

  4. За упућене, јасно је да се Мајић појављује стално у јавности не зато што је храбар, или што жели нешто да мења, већ зато што има заштиту Америке, и што је потребно да постане познат… Јер, Мајић ће бити нови министар правде у новом распореду политичких снага …

    1. Kako bih ja voleo da si ti u pravu. Takav covek i treba da bude ministar pravosudja.

    2. Ja lično ne bih imao ništa protiv da ovaj čovek bude budući ministar pravde. A vi?

  5. Tako je govorila pokojna Baba Jula (Jugoslovenska Udružena Levica).Zar vi sumnjate u njegovu stručnost i kompetenciju za pitanje prava.Vaša sadašnja ministarka je učila kod njega.Možda i ona vuče na američku stranu?

  6. Koliko god sudija bio ili ne bio u pravu,
    dozvoliti jednom polupismenom Marjanu Rističeviću da vredja nečije mišljenje,
    to je, gospodo, autogol.
    Takvi će doći glave SNSu.

  7. Zamislite ma koju normalnu zemlju u kojoj bi javno progovorili Martinović i Rističević… A ne vređali obrazovane i uspešne ljude od integriteta!

    1. Procitajte crnu hroniku pa cete videti uspesne ljude od integriteta na delu.

  8. Odavno ste se prodali svi. Naravno da niko pametan ne veruje u sud u srb. Primera je previse. A savet sudija da je nekad nekog sudiju iskritikovao sada bi njihova reakcija nesto vredela. Ovako tisina lopine

  9. Majicu,vi ste sledeci ministar pravde.Samo da ode ovaj fikus od ministarke.

  10. Napadi ovakvog tipa su sramni i neprihvatljivi na sudiju, ali je takodje sramna, mala je rec sramna, presuda gnjilanskoj grupi. Ovi predstavnici NVO koji su se sastajali i tada i sada i saradjivali sa teroristima dobro znaju kakvi su se zlocini desili u Gnjilanu. Dobro znaju da su podrzavali osudjujuce presude Srbima za mnogo tanje dokaze. Takav ljudski izrod nije vredan cak ni pomena.

Ostavite komentar


Društvo

Milićević posetio letnji kamp za mlade iz regiona i dijaspore 8

Milićević posetio letnji kamp za mlade iz regiona i dijaspore

Ministar bez portfelja zadužen sa koordinaciju aktivnosti i mera u oblasti odnosa sa dijasporom Đorđe Milićević posetio je sinoć tematski letnji kamp za mlade iz regiona i dijaspore "Kad zaigra srpsko srce“ koji se od 15. do 20. jula održava u Osečini, saopšteno je danas iz njegovog kabineta.

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.