Sudski veštak Pavun: Put dokazivanja je težak

Branislav Lečić danas daje iskaz u policiji, kolege mu okreću leđa

Ostavite komentar


  1. Sve je vise 21 vijek poceo da lici na srednji…umjesto kuge imamo pandemiju…a umjesto inkvizije imamo medije koji odlucuju ko je kriv a ko ne..“tuzeni“ nema pravo cak ni na svoju verziju istine..sve je vec gotovo sa jednim novinskim naslovom..Danas svako se moze naci u poziciji Lecica…snime ti intimni razgovor..i svako od nas preko dana postaje manijak i perverznjak..ko god da je….Dobro je sto Andric, Selimovic i Crnjanski nisu zivi posto bi sigorno po potrebi ili po narudzbi bili proglaseni manijacima i perverznjacima..

    1. Ni jednog momenta Leka nije rekao da nije on na snimku! Ono što se čuje i ono što je rekao i jeste za svaku osudu i evidentno je da on priznaje da je to uradio. Odnosno on na to ne gleda kao na čin silovanje jer je: Ne kada on kaže Ne, a Da je DA ,kada on kaže da je Da! Dakle iz njegovog ugla on je nije silovao jer on ima ovakvo sagledavanje sebe i svoga bivstvovanja. Očigledno i ti Marlon imaš ovakvo sagledavanje muškog bivstvovanja, pa ne vidiš ništa sporno na snimku.Zato malo prosvetljenje: NE je uvek NE, bilo da je izrečeno sa pozicije muške ili sa pozicije ženske strane. Koja god strana nije spremna da ovo ispoštuje, jeste zlostavljač!

    1. Zašto se fakulteti na kojima Lečić predaje ne izjasne po ovom pitanju? Da li će i dalje biti u nastavi?

  2. U principu,izbegavajte psihijatre, zbog poštovanja prema ličnosti reći ću samo da se nalazi u ulici Maršala Birjuzova preko puta garaže,zaobilazite tu osobu u širokom luku,zbog njega sam izgubio i veru u ljude i živce. Nije sve kao što je izgleda i kao što se razni prezentuju u medijima i daju izjave,ne verujte olako raznim stručnjacima,a ponajviše onim koji su preljubazni,sa titulama,bivsvim sefovima/nacelnicima i ne dozvolite da im kako narod kaže da vam prodaju “bele bubrege“ za prave bubrege. Danas sve više stručnjaka sve znaju,sve više bolesnih a sve manje stručnjaka čoveka i ljudskog u ljudima . Mislim da posle ovog iskustva sam izgubio veru u čoveka,medicinu,psihijatriju kao profesiju i uvideo kako ti stručnjaci koriste zakone u svoju korist ili korist svojih gospodara koji ih plaćaju. Odelo im može biti i svila i kadifa ali zločesto delo,tim se ne pokriva! Strašno iskustvo i užasan stres. Pitajte da snimate seanse i obavezno se pravno obezbedite/konsultujte, ova oblast je “prividno“ pravno regulisana i zapamtite ali ovo obavezno,ko vas brzo očara taj će vas brzo razočarati,verujte vašem prvom unutrašnjem osećaju za ljude,nepodcenjujte to.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.