Iako je fudbalski klub Partizan trenutno dominantan u Jelen Superligi i ima prednost od čak deset bodova u odnosu na glavnog konkurenta, drugoplasiranu Crvenu zvezdu, sukob između predsednika Dragana Đurića i sportskog direktora Mladena Krstajića ne jenjava.


Bivši fudbaler Partizana odlučio je da više ne ćuti i javno se pitao gde su nestale pare od Lige šampiona i mnogih transfera, a takođe je optužio direktora da se kiti svakim uspehom kluba, dok za loše rezultate krivi sportski sektor. Najverniji navijači Partizana pružili su podršku Krstajiću time što su išarali stadion grafitima podrške, dok je Aleksandar Stanojević izjavio da je sto odsto uz sportskog direktora i da će i on otići iz kluba ukoliko njegov saradnik dobije otkaz. Dragan Đurić još uvek nije odgovorio na optužbe, a sednica Upravnog odbora biće održana danas.

Mladen Krstajić započeo je karijeru u mlađim kategorijama Čelika iz Zenice, nakon čega je prešao u Kikindu. Krstajić je 1996. godine prešao u Partizan iako se za njega interesovala i Crvena zvezda. Nakon četiri sezone u Partizanu, zaigrao je za Verder Bremen sa kojim je osvojio duplu krunu 2004. Iste godine potpisao je za Šalke gde je proveo pet godina, a 17. marta 2009. postao je i kapiten ekipe. U Partizan se vratio 5. juna 2009. godine, a godinu dana kasnije završio je fudbalsku karijeru nakon čega je postao sportski direktor beogradskog kluba. Za reprezentaciju je odigrao 50 utakmica, i bio je član čuvene odbrambene četvorke koju su pored njega činili i Vidić, Gavrančić i Dragutinović.

Mladen Krstajić rođen je 4. marta 1974. godine u Zenici. Povremeno se bavi humanitarnim radom ali ne voli da se o tome priča u medijima. Bio je omiljen među saigračima u svim klubovima u kojima je nastupao, a najbolji prijatelj u Šalkeu bio mu je Hrvat Ivan Rakitić. Iz braka sa sadašnjom suprugom Ljubicom ima dve ćerke, Svetlanu i Elenu.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari