Sukob vlasnika Pinka i jutjubera: Tužilaštvo bi trebalo da sasluša i Željka Mitrovića i Baku Praseta

Optužbe sve ozbiljnije

Ostavite komentar


  1. Željko Mitrović bi morao da počne da nosi, npr. umesto zimskog kaputa, krzno belog medveda. Kako bi svi to videli jer je očigledno čak zaštićeniji i od te životinje! Taman posla da se tužilaštvo usudi da sasluša Vućićevog promotera br. 1. On može, kao i gazda mu AV, da radi šta hoće -da ne plaća porez, da truje narod programima punih bljuvotina itd. itd.

  2. Ala se ekipa zeza za sve novce.
    Narod se „loži“ jer rijaliti je glavni izvor informacija i obrazovanja

  3. Da mi imamo normalno tuzilastvo oni bi prvo trebali da se saslusaju izmedju sebe pa onda dalje da krenu saslusavanja marka darka laze…i ostalih masnokosih faca kojih je toliko puno da su duboko usli u dzepove kvazi tuzilastva tako da od svega ovoga nece biti nista…

  4. Судија и тужилаштво треба да буде из друге земље, не ови наши корумпирани и који раде по наредби, наравно част изузецима.

Ostavite komentar


Društvo

Kreni-promeni: Hitno rešiti problem klima uređaja u porodilištima 9

Kreni-promeni: Hitno rešiti problem klima uređaja u porodilištima

Pokret "Kreni-promeni" ocenio je danas da je potrebno hitno rešiti problem "nehumanih uslova" u porodilištima u Srbiji i nepostojanje klima uređaja.Izvršna direktorka "Kreni-promeni" Marina Pavlić na društvenoj mreži "Iks" kazala je da im veliki broj porodilja piše o nehumanim uslovima u porodilištima, kao i da usled nedostatka klima uređaja majke i bebe imaju jako teške uslove.

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.