Glavni pretres za zločin u Štrpcima odložen za 30. mart

Novinarka Danasa zastrašivana ispred Specijalnog suda, advokat Perović zbog nedolaska kažnjen sa 50.000 dinara

Ostavite komentar


  1. Obzirom da drzava Srbija nije ni posle 27 godina uspela da osudi izvrsioce ovog gnusnog zlocina, nije iskljuceno da je nalogodavac jos uvek na nekoj visokoj funkciji.

  2. Tuzno je to sto niko ne razmislja o cinhenici da su mozda svedoci instruisani od strane tuzioca da lazu iz koristoljublja iliti da tuzioci „zavrse“ posao pa i po cenu da poreski obveznici debelo plate ceo proces. Zalosno je sto ni tuzilastvo ne zanimaju ni zrtve ni pocinioci.

  3. Kakvo nam je pravosude najbolje da proces odloze za 2050. pa ko ziv ko mrtav!

  4. ZGROZEN SAM PONASANJEM NASEG SUDSTVA! OVU SRAMOTU SRBIJE JE NEIZDRZIVO CITATI! ZASTO ADVOKAT NIJE POSLAO ZAMENU’ LUDIM KAD SE SETIM DA JE MEDJU NEVINIM ZRTVAMA I BIO VRSNJAK MOGA SINA 15 DECKO! SAMO STO SU BILI MUSLIMANI. CEMU LI SE NADAJU TI STO LAZU DA NISU KRIVI????IMAJU LI ONI DECU?

  5. Uziva li novinarka kakvu zastitu na radnom mestu ili tako moze da je prati i da je zastrasuje kome god padne na pamet?

Ostavite komentar


Suočavanje

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.