Karadžićeva hipnoza Džesike Stern

Ostavite komentar


  1. Bosanski muslimani su uz kineske muslimane(najbrojnijeg naroda u Kini Han)bili najsekularniji muslimani.Pre rata bosanski muslimani ni po cemu se nisu razlikovali od pravoslavaca i katolika,ni po nacinu zivota,muzici,pili su alkohol,bar vecina,neki i jeli svinjetinu.A onda se desio rat,istrebljenje,bombardovanje,desio se Karadzic(kakav turcizam u nj.prezimenu).Zbot toga,deo muslimana se radikalizovao,dakle zahvaljujuci Karadzicu,Mladicu i ostaloj bratiji.Mada i dalje nisu tako verski(bar vecina)zaslepljeni kao pravoslavci u ex YU.Ispade da su ex YU pravoslavci veci fundamentalisti od bosanskih muslimana.

    1. Prošetajte malo do Sarajeva ili Zenice recimo pa onda tvrdite to što tvrdite po pitanju fundamentalizma…

      A ako za radikalizaciju muslimana na prostorima bivše SFRJ vidite isključivo kao odgovorne i krivce, Karadžića, Mladića i ostalu bratiju onda ste ili izuzetno neobavešteni, ili nerealni ili kao i mnogi, na svim stranama, ostašćeni.

Ostavite komentar


Suočavanje

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.