Korać: Šešelj teroriše građane Hrtkovaca i malo preostalih Hrvata

Lider radikala potvrdio za Danas da je kupio kuću u Hrtkovcima, vojvođanskom mestu gde je, po presudi suda u Hagu, počinio ratne zločine

Ostavite komentar


  1. Osudjeni ratni zlocinac i dalje divlja uz blagoslov svog politickog ceda Aleksandra A.V.-A.V. Vucica. To je ista klapa iz devedesetih a zato smo mi kolektivno krivi pogotovo mi koji smo direktni ucesnici 05. oktobra sto nismo izvrsili LUSTRACIJU ovog prepetooktobarskog olosa i aveti devedesetih koji su se docepali vlasti. Krivci su medju nama a pogotovo oni koji sebe danas nazivaju „velikim demokratama“ – slicna je to bagra cim se docepa vlasti. Potrebno je sve izpocetka stvarati novu nekompromitovanu i zdravu opoziciju koja ce se dostojno obracunati sa ovom kugom koja se povampirila iz devedesetih godina. Sadasnjim tzv opozicionarima treba zabraniti da postoje posto su visestruko kompromiitovani i „kupljeni“, Srbiji su potrebni neki novi klinci koji nemaju nameru da „pale“ iz svoje Srbije.

    1. Tacnije osudjeni ratni zlocinac od strane Haskog suda za verbalni delikt.

      1. Pa ni Hitler, koliko je meni poznato nije ubijao ali su posledice njegove patologške politike, konclogori od Jasenovca pa do Mauthauzena! Posledice „verbalnog delikta“ kako ti kažeš ovog osuđenog zločinca su pronađene u šleperima u Dunavu, jamama u Batajnici, liniji Kavobag, Vivovit……. i 200-300 hiljada proteranih Srba sa svojih ognjišta. O „slavi“ Srbije, države saveznice u dva velika rata, koju je navukao Srbiji sa sve svojim pajdašima, od Nikolića pa do Vučića ne treba pričati! I što je najgore, on to namerno radi još od sedme godine kada je podmetnut KPJ otu onda a od nekog vremena Srbiji!

  2. Seselj govori i radi ono sto drugi zele, a ne smeju. On zato treba da ostane u politici jer EU tako moze videti ko su srbi i kakva je ta genocidna drzava sa kojom pregovara o pridruzivanju.

    1. Doticni komentar ti je cista bljuvotina, verovatno si iz esalona srbofoba – cist srbofobicar koji bi trebalo da se leci. Srbi nisu genocidan narod kao sto to nisu nijedni narodi na svetu. Genocidna moze samo da bude politika koju cine pojedinci, kriminalci i olos koji poistice iz tog naroda – cist slam i olos jednog drustva, kao sto je jedan od njih i doticni „crveni“ vojvoda Vojislav Seselj. Toliko od jednog cistosavesnog srbina koji nije genocidno nastrojen.

    2. Genocidni narodi ne postoje.Postoje samo pojedinci koji imaju genocidne ideje i ako dodju u mogucnosti da ih sprovedu,onda postaje opasno.Ako bismo prihvatili tvoju tezu o kolektivnoj odgovornosti naroda,sta bi onda trebalo da kazemo za Hrvate ili Nemce…a onda niti jedan narod na svetu ne bi bio nevin.Istorija svih naroda ima i crne i bele elemnte i sve nijanse sive boje.

  3. Vučiću povedi malo više brige
    o tome štaa ti radi tvoje STADO,?!!!!

  4. Ни Шешељ, ни Кораћ – исти сој паразита различитог изгледа.

  5. Sonja Biserko i Žarko Korać?! Pa podnesite prijavu protiv Šešelja, ako imate ijedan dokaz. I neka oboje kažu u čije i kakve kuće su otišli Hrvati iz Hrtkovaca. Ne mislite valjda da su ostavili svoje kuće i otišli u sabirne centre u Hrvatskoj, kao što su Srbi iz Hrvatske došli u Srbiju? Ne, otišli su u srpske kuće od Istre do istočne Slavonije. Aj, objavite ako imate m…a.

  6. Ovaj degenerik i monstrum ponovo je postao deo srpske svakodnevnice, u medijima je svaki dan, ka u njegova najbolja vremena. Kupovinom kuće u Hrtkovcima velemajstor Zla & Mržnje, agent UDBE i KGB, krunisao je svoju zločinačku karijeru i redefinisao načela psihopatologije.

  7. Iz Hrtkovaca se iselilo dvadest hrvatskih porodica, a iz Hrvatske je, u isto vreme, proterano 250.000 Srba. da li je Šešelj pozivao na proterivanje hrvata iz Srbije, ostalo je malo nejasno, ali ja jasno pozivam državu da Sonju Biserko i Žarka Koraća, kao zločince koji su počinili zločine nad Srbima, protera iz Srbije.

Ostavite komentar


Suočavanje

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.