Mladić je naredio da se „tuče“ po Sarajlijama

Zaštićena svedokinja, teško ranjena u eksploziji granate u bolnici u Sarajevu, svedočila je u Hagu u postupku protiv nekadašnjeg komandanta VRS

Ostavite komentar


  1. ona bas zna, ona je bas cula? A da li je cula da su Markale bombardovane od strane muslimanske strane, kad je tako dobro obavestena? Zasto je Sarajevo drzano u obrucu? Da se spreci 140000 muslimanskih muskaraca iz grada da budu regrutovani u muslimansku armiju cime bi premoc u ljudstvu bila na muslimanskoj strani. Cemu vadjenje ratnih prica ponovo? jer to put pomirenja? Ili je stigla naredba da se Srbi opet opruzuju? Rat u Bosni je prekinut , u Dejtonu, ali je nekome ocigledno potrebno da se nastavi, jer mir izmedju zaracenih strana nije potpisan

      1. A imas obilje dokaza da su muslimani unosili u bolnice bacace i gadjali VRS, pa kad VRS odgovori onda bude gadjali bolnicu. Licemjeri. Naravno da u ratu treba izazvati i psiholosku prednost nad naprijateljem.

  2. Mladić – major dezerter JNA, rasprodaje oružje JNA iz kninskog skladišta, odlazi kod Karadžića da se obuče u klovnovsku uniformu generala, jad i beda od vojnika. Na kraju još ubiše one sirote „guštere“ u Beogradu zbog njega. Deco, ne idite u vojsku, nego u inostranstvo. Ovakva vojska samo služi da se preko leševa vojnika bogate ratni profiteri.

Ostavite komentar


Suočavanje

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.