Optužen za pomaganje u genocidu u Srebrenici

Počelo suđenje predsedniku Boračke organizacije Republike Srpske Milomiru Savčiću

Ostavite komentar


  1. Sa kojim pravom ste stavili rec genocid u naslov teksta? Radi se o klasicnom zlocinu iz osveta i sam tekst na to navodi, ali vi ocigledno hocete d aostanetnei nez ono malo citalaca koji nisu jos uvek shvatili vasu ulogu u antisprskoj propagandi putem uz prodavanje lazne zapadne demokratije.

    1. Valjda je na toj antisrpskoj propagandi i laznoj zapadnoj demokratiji i stvorena „demokratska“ i od drugih naroda “ oslobodjena „republika srpsko sumska“ u Bosni.

      1. Koliko znam drugom entitetu je ostalo 2% Srba a izbeglo i proterano preko 350 hiljada, Srba. Tako tvoja slika kako eto Srbi su proterivali a drugi cvece brali i ne pije bas vodu

    2. S pravom zdravog mozga i razuma kojega još ima u srbiji ali samo u tragovima. Ako se diskutuje još uvek o tome da li je bio genocid u Srebrenici ili ne onda se možete družiti,napiti, pa i zapjevati sa onima koji tvrde da ga nije bilo ni u Jasenovcu. Ne znam koji su vam argumenti u glavi: srbi nisu krivi nikad ni za šta i za sve je kriv neko drugi. Srećna tebi komšo pobeda na izborima a sad polako opet glavu u tv i spremaj se za karantin.

Ostavite komentar


Suočavanje

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.