Ranko Češić priznao da je ubio 10 Bošnjaka

Kako je bivši policajac, nekadašnji pripadnik TO bosanskih Srba, tukao, ponižavao i ubijao u Brčkom

Ostavite komentar


  1. Da li vam se čini da ste postali dosadni i sami sebi. Grozni, genocidni srbi su „tamanili“ raznim gnusnim metodama jadne „bošnjake“ i Hrvate dok su oni u svojim bašticma gajili cveće i mladi luk. Kako vam se nije sve ovo smučilo što pišete? Najgore je što ovakvih tekstova, o muslimanima (bošnjacima) i hrvatima nema u bosanskoj i hrvatskoj štampi, a svi pljuju Srbe, najviše ovde, imalo za to razloga ili ne. Možda je vreme da se poseti i neki čika doktor, ali ne za grip.

    1. Sa takvim stavovima ne bi trebalo da čitate Danas, nego Informer, Alo i slične toaletoide.

    2. Nigde ne pise da su srbi grozni i genocidni, lepo pise imenom i prezimenom ko je i sta je radio i to po njegovom priznanju. Ti ako ne zelis sebi da priznas zlocine koje su tvoji zemljaci cinili je tvoj problem, lekova puna apoteka…

  2. Vi bi mogli da stavite znak upozorenja kad objavljujete ovakve tekstove , smuci mi se zivot od ovoga , ovakvi neljudi zasluzuju smrtnu kaznu posle 30 godina teske robije .

  3. Ovo što je Ranko uradio treba da bude primer svim učesnicima u ratu. Svako ko je činio zlodela jedino iskrenim kajanjem i priznanjem može da učini da svi mi krenemo napred, ka ponovnom prijateljstvu.

  4. Што се сам не убијеш кад се толико кајеш? А и заслужио си због идиотлука које си чинио!

  5. Nikakvo kajanje ne moze da rastereti ovog coveka a ne postoji ni Pop koji ce ga ce ga ispovediti recenicom Bog sve oprasta. Neoprostivo je to ucinjeno u ime euforije kako se brani.

Ostavite komentar


Suočavanje

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.