Smenjen tužilac zadužen za slučaj protiv „arkanovaca“

Tužiteljka za ratne zločine Snežana Stanojković sklonila Svetislava Rabrenovića sa istrage povodom fotografije na kojoj pripadnik "Arkanovih tigrova" šutira ubijene civile u Bijeljini

Ostavite komentar


  1. Ovo je i ocekivano jer od odlaska Vuckovica, to Tuzilastvo uglavnom ne radi nista a kad mora nesto da uradi, onda radi naopako. Ako uzmemo u obzir da su na vlasti ponovo SPS i Radikali, koji su bili na vlasti kad su ti zlocini pocinjeni (uz njihovo precutno odobravanje i blagoslov) onda nikoga ovakvi postupci ne treba da cude.

  2. E dokle god imamo ovakav odnos prema nasim ratnim zlocincima bicemo prokleti i mi i nasa pokoljenja. Nema buducnosti za Srbiju dok se zlocinci ne pohapse .

    1. Odnos je takav da bi I sutra trula elita mogla da se sakriva iza naroda zbog svojih zlocina I pogresnih odluka.

  3. Mogu menjati tuzioce ali istina o ratnim zlocinima (koji ne zasteravaju)u Bosni (i ne samo tamo) se ne moze sakriti. Najbolje bi bilo, da se novinar Ron Haviv izvede pre Tuzilastvom u Beogradu i proglasi krivim sto je izneo svoju istinu. Dok se poremecene vrednosti u Srbiji ne dovedu u red, valjace se narod Srbije u blatu i kaljugi do iznemoglosti. .

  4. Da saučesnici u zločinu dozvole osudu zločina ? Malo teže..

    Naravno, njihova mrlja, nečoveštvo i moralna izopačenost postaju državni , jer društvo nije ustalo protiv raznih Šešelja, Vučić, Dačića, Nikolića,
    Palmi, Lazarevića, Gurija i sličnih..

  5. Ova fotografija je potopila sve argumente srpske strane u Bosni da se radi o odbrani svog naroda pred nekakvim ekstremistickim hordama. Nakon nje, niko vise nije uzimao za ozbiljno price kako su Muslimani zapoceli rat ubijajuci srpskog svata na Bascarsiji. Posle toga ni Sava ni Dunav vise nisu mogli da operu nase „junake.“. Uzgred, unistila je i reputaciju srpske vojske koja je posle 1. i 2. sv. rata uvek bila na visini. Nakon bombardovanja Vukovara i Dubrovnika to je zauvek zakopalo nase argumente. Sve zahvaljujuci Drzavnoj Bezbednosti i Arkanovim kretenima!

  6. Nije to NN LICE. To je itekako poznato JUNAČKO, PATROTSKO LICE, SRPSKO LICE, i sudu i vladaru, NAJVEĆEM PATRIOTI OD SVIH PATRIOTA. NAJVEĆI PATRIOTA naravno neće dati da se patriotama tipa ARKANA, MLADIĆA ITD. SUDI. Taj vrhunski patriota okačio je tablu na ulicu Ratka Mladića, skinuo je izdajničku tablu Zorana Đinđića. Dotle je stigla Srbija.

Ostavite komentar


Suočavanje

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.