Ustavni sud Srbije već četiri godine ćuti o slučaju Barbalić

Ljiljana Mihajlović iz SRS, koja je pre 22 godine otela stan hrvatskoj porodici u Zemunu, danas odlučuje o manjinskim pravima u parlamentu

Ostavite komentar


  1. Zaboravili ste da dodate da je ta ljiljana mihajlović u trenutku kad je otela stan porodice Barbalić već imala stan koji joj je dodelila srs. Takođe, i da je muž te ljiljane, ognjen mihajlović, koji je , inače, na početku građanskog rata u BiH, pobegao iz Sarajeva kad su Srbi počeli da bombarduju grad, istaknuti član srs, poznat i po tome što se u prethodnom mandatu Skupštine Srbije, kao poslanik srs, nijednom nije javio da bilo šta kaže, ali je uredno naplatio sve poslaničke prinadležnosti. Tipični predstavnici šešeljeve razularene grupe koja sebe naziva partijom.

  2. Milosević je uzeo Srbiju za taoca sredinom 80ih. Oko 7-8 godina kasnije nastupila je hiperinflacija. Možemo očekivati za godinu dana nakon 8 godina Vučića i SNS da će u Srbiji biti hiperinflacija i neisplaćivanje penzija i plata. Nakon sto EU obustavi predpristupno finansiranje Srbije koje sada finansira državu. EU je sada na ivici da to prekine zbog totalnog pada Srbije u sferama prava demokratije i sloboda.

  3. Plasim se za bezbednost svoje porodice u ovakvom okruzenju. Okruzenju gde partijska knjizica ti daje pravo ne samo da krsis zakon vec da otimas, krades a na sve to te gradjeni ( koje si pokrao ) jos i placaju da vrsis javnu funkciju … Ljudi otvorite oci, spasavajmo sta se spasiti da, zarad buducnosti nase dece! Namerno nisam komenatrisala nacionalnost jer ona ne sme biti izgovor za kradju i otimacinu. OVO JE STRASNP STA JE URADJENO JEDNOJ PORODICI I TO POD OKRILJEM DRZAVE !

Ostavite komentar


Suočavanje

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.