Vučić i Amerikanci obavešteni ko je minirao predmet Bitići

* Mi smo došli do relevantnih dokaza, ali to nije završeno ne našom krivicom, nego krivicom drugih
Vladimir Vukčević, bivši tužilac za ratne zločine, o ubistvu trojice američkih državljana

Ostavite komentar


  1. E, tužioče ( u penziji ), ako ti neko “ minira“ posao ( kakav termin ! ) profesionalnost nalaže da ukoliko viša instanca ne otkloni problem („minu“) daš ostavku.

  2. Sramno je da su srbi žrtve svojih ASANATORA TRENA S BANJICE. Šta niste čuli da je Sloba (sa sve Mirom) pokrenuo sve te ratove? Njegove BALVAN REVOLUCIJE po YU?
    A šta misliš zašto Srbija nestaje, propada? Zato što vas ti asanatori već 30 godina drže u živom blatu, plaše se da „ne progledate“, I da prstom uprete u NJIH nedodirljive. A jedan od njihovih glasnogovornika je i Ljilja.
    Ps. A našta Srbija liči otvori dnevnu crnu hroniku pa ćeš videti dokle su doveli naš narod…Ubedili su ih da je vakcina američka zavera protiv srba, da je zemlja ravna ploča….

    1. Слоба и Мира давили војника у Сплиту? Пуцали на мед.сестру са пола метра и лекаре у добровољачкој улици? Побили ЈНА у Тузли током мирног повлачења? Слоба и Мира нападали складиште мајора Тепића који је мирно седео у њему а испао нападач и агресор? Слоба и Мира зло а добрице Алија,Фрањо,Насер,Тачи ,Харадинај? Нека фала,одох ја међу зликовце. А ти у лепу њихову,Косово*,и Федерацију,тамо нема црних хроника а све пуца од културе и одмерености

      1. @Homer-Tudjman unistio grad VUKOVAR,raketirao Zagreb,Dubrovnik i druge gradove u Hrvatskoj?Alija drzao pod opsadom Sarajevo,ubijao iz snajpera,Bosnjaci izmislili genocid u Srebrenici,Albanci na Kosovu se sami poubijali i prevozili leseve u hladnjacamo po Srbiji,kako bi Srbi bili optuzeni,sami napustili Kosovo i unistili osobne isprave(oko Milion ljudi),kako bi opet „nevini“ Srbi bili optuzeni…od Kucana,Izetbegovica,Tudjmana,GligorovaTacija-svi su oni „zlocinci“,a Milosevic,Seselj,Nikolic,Vucic,Arkan,Mladic,Karadzic su „dobrotvori“,koji su „pomagali“ NEsrbe….“Homere“,moj ti je savet,da posetis nekog dobrog psihijatra!Leci se,covece!!!!

        1. @usaf : hahah pa hajde da meksikanci pokusaju slicno u USA sto ste vi siptari radili na Kosovu, da vas USA proglasi teroristima, a svi znamo kako USA postupa sa teroristima… Dakle naoruzali ste se, krenuli da napadate vojsku i policiju drzave Srbije i onda kazes kako su Srbi prevozili leseve… Mozda bi vas amerikanci direkno na gvantanamo, ili u more kao osamu bin ladena… JBg mi nemamo more, morali smo u jezero….

          1. Baš me zanima šta su pomenuta braća“amerikanci“(bitići je staro teksaško prezime),radili u stranoj državi sa oružjem u ruci!!??Ja da odem u ameriku i zamahnem da lupim šamar njihovom policajcu ili vojniku-ukokali bi me ko zeca !!Hoćemo i mi suđenje ubicama civila u Varvarinu,Nišu,Grdelici itd,itd…!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Vi ne morate ovo objaviti-ali to je notorna istina !!

        2. @ usaf : ili neka probaju ovi iz argentine da zauzmu foklandska ostrva gde zive britanci, pa cemo da vidimo sta ce da se desi… odlucili hrvati i bosnjaci da se odvajaju od jugoslavije a niko ne pita srbe da li zele da se odvoje… sta si ocekivao? sto bre ne daju ovim kataloncima da se odvoje… ah da zli srbi… pa bicemo sve gori i gori… a rusija i kina jacaju, doci ce nasih 5 minuta, a da vidis onda kada saveznici donose pravdu, kako ce srbi da se izdvajaju iz hrvatske bosne kosova crne gore, a kako ako prstom mrdnete ima da zavrsite u nekom novom hagu u moskvi ili pekingu… mislim nece skoro to da se desi, ali bice i toga….

        3. Шта Вуковар? Паравојска блокира касарну легалне и једино признате војске претходно убија цивиле и војнике. Деблокирање касарне као кад би неко блокирао ус армиу у Вашингтону. Прочитај извештај повереника владе рх М .Видића Билог Да,Алија је имао снајперисте и убили су десетине цивила( сарајевски Ромео и Јулија нпр). А прво убили свата,војску на превару у добровољачкој. Шта Косово? Отети рудари,крематоријум у Клечкој,убиства шумара,отмице,? Шта Сребреница? Поклано прво 3269 Срба свих узраста из “ заштићене зоне“. Шта си очекивао? Прво иживљавање па кад се узврати ку ку. Дакле јасно ко је почео први из набројаног

          1. A Ovčara, 261 ubijeni, a Omarska i Keraterm, što se tiče istočne Bosne, spaljivanje ljudi od strane Milana Lukića, ubistva na višegradskom mostu, 10.000 ubijenih na Kosovu 1999.g., a Tomašica? Nikad čuo? Sarajlije same sebe ubijale snajperima. Kako da ne.

      2. Samo nastavite da trošite sve resurske Srbije (a to se radi od kapitulacije 1999-2018) na ispiranje mozga narodu kako su za ratove krivi drugi. Ratovi su pripremljeni onoga trenutka kada su rusofilski generali rešili da Sloba zameni Tita, da YU (iako je pao Berlinski zid 1989) ostane komunistička država (Severna Koreja u Evropi). Pa koga su oni podržali u SSSR (Rusiji) u pučevima protiv Gorbačova? Tu vašu „istoriju“ možete samo da održavate na „silu“ i to samo u Srbiji jer držite sve poluge moći i sve medije…Ali da ste sinoć na N1 čuli u emisiji Ćosića Trivana (ministar za ekologiju) shvatili bi valjda dokle ste doveli Srbiju. Da se davimo u sopstvenim fekalijama…U Srbiji je od 1990 sve zapušteno, orozano, propalo….jedino cveta vaša propagnda.

  3. Gospodine Vukcevicu, vreme je da nam otvorite dusu i ispricate sta sve znate o sljamu koji drma Srbiju i radi sta hoce! Mislimo da je vreme da bude uhapsen jer je preterao!

  4. Strašno je što to što se desilo braći Bitići, ali još stražnije je ono što se desilo O. Ivanoviću, i svim Srbima koji su ubijeni ili proterani sa Kosmeta. Hoće li i na tom polju pravda biti zadovoljena.

  5. Svo zlo u Srbiji izmišljaju i sprovode debejski zločinci i dan danas čuvajući sami sebe i svoje pozicije u tom kriminalu i pljački Srbije i postavljajući iste svoje službenike na čelo države !

    1. Bitići su samo tri stradala OVK borca za „slobodu“Kosova, takvih boraca iz SAD trenutno je puno u Sirji, ISIS, ID, Avganistanu, Ukrajini…, šta su tražili na mestima gde s e gine.

  6. Pre svega Bitići su bili aktivni u OVK, bili su organizatori i finansijeri terorističe organizacije i u toj , oni to zovu“oslobodilačkoj borbi“ i stradali, jeste ti loše za njih ali stradali je i na hiljada običnih gradjana, pre svega Srba , što su američki državljani u OVK vredniji od ostaih stradalih u OVK i Srba?

  7. Gospodine Vukcevicu ,uzivajte u penziji sa svojom porodicom ,a politiku ostavite mladjima da i oni pokazu sta znaju

  8. Nekada se krivično odgovaralo za lažno svedočenje. Sve nevine žrtve su vrlo bitne, ali toliko mnogo nerazjašnjenih zrtava srpskog naroda i drugih i niko o tome ne govori. Dta je sa poslednjim ubistvom – ubistvom Olivera Ivanovića? Zašto nije dozvoljeno da i Beograd učestvuje u istražnom postupku???

    1. Srbija ne moze da samostalno istrazuje zato sto je Kosovo nezavisna drzava,priznali mi to ili ne.Nasi politicari trebaju dozvolu za posetu Kosovu koju izdaju kosovske vlasti. Sto onda ne kazu : NE mi takvu dozvolu ne priznajemo. Ako se vratimo u istoriju pa ni Srbija nije dozvolila austrougarskim vlastima da istrazuju 1914 jer je bila suverena drzava.

  9. Šta ovde nije jasno?! Ubila su ih dva policajca koji su ih odveli iz zatvora. Znaju im se imena a krije ih vlast. Zna se i da su ih ubili jer im je tako pretpostavljeni naredio, što njima, uveren sam nije ni malo teško palo…

  10. ko je kriv, deda Mraz? Ajte tužioče, beknite jednom u životu, stalno upirete prst u neodređenom smeru…Vukčeviću, Vukčeviću, beknite i ostanite živi

Ostavite komentar


Suočavanje

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.