Vučić kritikuje Miloševića jer je izgubio ratove, a ne što ih je vodio

Nemanja Stjepanović iz FHP-a o predsednikovom veličanju Slobodana Miloševića, predvodnika ratnozločinačke politike devedesetih

Ostavite komentar


  1. Morate zarad naroda biti precizni u vasim izjavama. Milosevic je izgubio politicke ratove, vojno Srpski narod nije izgubio niti jedan rat , pogotovu na Kosovu i metohiji. Ali na zalost ovu pricu proturaju oni koji su teritorije sa Srpskim narodom branili iz egzoticnih destinacija , kafica, udobnih fotelja i na teret opet istog tog naroda. Nadam se da ce doci dan kada cete platiti cenu koju i zasluzujete. Sramota.

  2. Malo se mladic zabrojao…SRBI nisu poceli niti vodili ikakve osvajacke ratove…ti ljudi su oduvek ziveli tamo i branili su svoje…ima nas hvala Bogu koji se secamo ko je napadao kasarne JNA i golobrade mladice…

  3. Koji „mudrac“?! Verovatno svaki član „čuvenog“ FHP-a, sebe smatra izuzetnim i da ima prava na „mesijanstvo“, pa i kritiku svega i svačega, posebno onoga što se dešavalo i dešava u Srbiji?! To je Fond za humanitarno pravo, osim, ako se to pravo ne odnosi na Srbe ili Srbiju?! A šta je trebao Vučić da uradi? Da pohvali Miloševića zato što je, kako uvaženi gospodin kaže, „izgubio ratove“?! Šta je trebao da uradi? Da kapitulira i dobrovoljno preda deo suverene srpske teritorije? Verovatno bi za takav „podvig“ dobio NObelovu nagradu. Kao krivicu, prepodobni Nemanja, navodi i „ciljeve ratova“?! Koji li su to ciljevi majko mila? Da nije Slobodan Milošević, kao Sulerjman Veličanstveni, hteo da osvoji pola sveta pa su ga „demokratske“ snage sprečile u toj zločinačkoj nameri. FHP je plaćen da blati Slobodana Miloševića, ne toliko zbog njega već, zbog Srba i Srbije. Na sreću a na žalost FHP-a, ogromna većina gradjana Srbije, koja je živela u vreme „strahovlade“ Slobodana Miloševića, još uvek je živa i svesna svih činjenica, koje su prethodile sukobima na prostorima bivše Jugoslavije kao i ratnih ciljeva SAD, NATO i EU. FHP i Nemanja imaju dobar lukrativan posao, koji neko izdašno plaća ali, siguran sam, pokazaće se kao pogrešna investicija „naših zapadnih prijatelja“. U to ime živeli…..

  4. Ovo sto radi Snezana Congradin je najprizemnije botovanje a ne novinarstvo. Procitas jedan njeb clanak, procitao si sve njene clanke unazad i unapred pet godina. Vaecito isto spinovanje, vecito isti sagovornici koji sluze samo za dekracciju prilikom plasiranja vecito iste teze o Srbima koji su za sve krivi i ostalima koji su nevinasca i cije naci projekte treba svim silama podrzavati Postavlja se pitanje, koliko mala Srbija bi trebala da bude da bi „congradike i congradini“ najzad bili zadovoljni? Zanimljivo kako je „velikosrbizam“ i kada Srbi u BiH zele da se otcepe i kad Srbija zeli da ocuva svoje medjunarodno priznate granice u cijim okvirima se nalazi i Kosovo. Dok ne postoji nikakav „velikoalbanizam“ ni kada Albanci grade monoetnicku paradrzavu na Kosovu, niti kada traze „presevsku dolinu“ ni kada dele Makedoniju po etnickoj liniji.

  5. Bio sam ucesnik od pocetka ovog besmislenog rata. Verom u Jugoslovenstvo krenuli smo za Milosevicem, naivni i neobavesteni. Srbovanje i vracanje „dugova“ kao zrtve iz predhodnog perioda, pokazalo je drugo lice Srbije za koje smo verovali da ne postoji. Osramotili smo se kao narod i ujedno smo najveci gubitnici.

Ostavite komentar


Suočavanje

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.