Zagreb načinio značajan pomak

REKOM o obeležavanju godišnjice "Oluje" u Hrvatskoj i Srbiji

Ostavite komentar


  1. Iz ovog teksta se da zaključiti da će nam „oni“ oprostiti što su nas tukli. Ne znam šta blaže reći nego da je to vrhunsko licemerje koje sigurno neće pomoći u stvaranju neke bolje slike o Hrvatskoj u našoj javnosti. To držanje slova „kako izbeglice nisu dobro primljene i da su prisilno mobilisane“, a ne znam ko je to radio, najmanje može da se upućuje Srbiji, između ostalog pogledajte se prvo u ogledalo ili se zapitajte šta vi u Hrvatskoj sada radite sa arapskim migrantima i kako se prema njima ophodite. To što se od nedavno obeležava tragedija srpskog naroda u poslednjem ratu, nije valjda da vam je žao što se nije obeležavala i ranije, to je ipak naš problem.

  2. Neopravdavam nikakve zlocine ali mi ni netreba pomirenje sa njima, nadam se da se necemo nikada vise voleti.Ta ljubav nas je mnogo kostala (zivota).

  3. Srbija treba da ucini identican „pomak“i nadje po jednog „postenog Hrvata“. „postenog Albanca“ i „postenog Bosnjaka“ koji ce da statiraju dok Vucic i kompanija drze govore u kojima ce kao „zaliti“ hrvatske.albanske/bosjnacke zrtve ali pre svega opravdavati, prati i legitimizovati sopstvenu, zlocinacku politiku i slati propagandisticke poruke. Sta znaci kada Plenkovic prica kako je ubijanje i proterivanje Srba bilo u „suprostnosti sa politikom Tudjmana“ kada je upravo ubijanje i proterivanje bilo sustina Tudjmanove i hrvatske politike ili kada se u Kninu daje orden hrvatskom ratnom zlocincu kojeg trazi sud u BiH? Svako ko je poslusao govore hrvatskih politicara na tim pomenima je shvatio o cemu se radi. Osim Natase Kandic. Zna se i zasto..

Ostavite komentar


Suočavanje

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.