Žrtve izgubile veru u pravosuđe Srbije

* Cilj zločina u Lovasu bilo etničko čišćenje i promena strukture stanovništva * Sudski postupak počeo 2008. godine, sledeći pretres zakazan za 25. oktobar
U Fondu za humanitarno pravo održan javni čas povodom 26 godina od zločina u selu Lovas u Hrvatskoj, kada je stradalo 70 hrvatskih civila

Ostavite komentar


  1. lanac u kojem se sve karike drze a kako ne bi nijedan ispala, jer ako bi ispala jedna osipao bi se celi kriminalni kolektiv. Zamislite preko 5 miliona predmeta i instituciju u kojoj sudije odlaze na bolovanja uoci odredjenih rocista ili navodno u advokate pa se vrate u sud kao da su bili na godisnjem odmoru (primer suda u Kragujevcu). Pokusaj da se sudstvo reformise je neuspeo jer tu nikakve reforme i ne pomazu vec jedino lustracija i to ona najostrije moguca ali ko to da uradi u sistemu u kojem braca reketiraju milionske firme za koje daju samo koju sitnu paricu. Uskoro se moze ocekivati izmena imena Srbije u firmu AV & Co tako da nas nista vise ne moze iznenaditi.

Ostavite komentar


Suočavanje

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.