Žrtve „Oluje“ nemaju status civilne žrtve rata

Fond za humanitarno pravo povodom 24 godine od hrvatske operacije

Ostavite komentar


  1. Stamotan tekst organizacije koja je finansirana od strane drzava koje su finansirale,politicki i vojno podrzale a sa ovakvim NVO zele da.operu ruke od svojw uloge.u najvecem etnickom coscenju posle WWII.Sramota.za Srbiju jer njihovo postojanje pokazuje da smo okupirana zemlja.

    1. OK, a šta to nije tačno u ovom saopštenju?
      Imaju li status žrtava rata? Nemaju.
      Piše da su počinjeni „rasprostranjeni i sistematski zločini prema civilnom stanovništvu srpske nacionalnosti i njegovoj imovini“. Tvrdiš da nisu?
      „što je dovelo do raseljavanja oko 200.000 Srba, uništavanja i pljačke imovine, dok je oko 400 Srba koji su odlučili da ostanu u svojim kućama ubijeno“ – Tvrdiš da ni ovo nije tačno?
      „Ministarstvo je ukinulo 27 rešenja i time oko 30 ljudi ostavilo bez ranije stečenih zakonskih prava.“ – Imaš druge podatke?

Ostavite komentar


Suočavanje

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. i 20. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.