Supernova: Nemamo ništa protiv da se objavi cela prepiska i predlog ugovora

Ostavite komentar


  1. Da..placamo posteno skupe ugovore, a ne dobijamo programe..sramota..A i ugovori koje smo dobili nisu fer..ako hocemo prekinuti moramo nadoknaditi svu razliku do punog ugovora..lopovska posla.

  2. Kad nemate, zašto ste u svom službenom glasniku – kuriru, objavili selektivno delove ugovora?

  3. Mene zanima,kao uostalom i mnoge,zasto UM ne objavi predlog ugovora za sve kanale.Ono sto je objavila je ponuda za emitovanje kanala N1.

  4. Hmmm kao da npr. Nutela nema nista protiv da Ferero objavi sve ugovore? Ko.je direktor Supernove? Gde je sediste? Pib? Gde rade zaposleni, u stvari ma li ih? Objavite ugovor /akt o.osnivanju/statut sta god izmedju Supernove i Kopernikusa, Vektora i.ostalih. Cuj Telekom kupio Kopernikus, a ostavio starog direktora, sediste, sve. Sve fantom do fantoma

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.