Supernova: Otključani svi kanali

Ostavite komentar


  1. Nije tačno da su otključani svi kanali, ne znaju da mi objasne ni koji su kanali otključani. Kada sam ih pozvala za objašnjenje, uputili su me da uplatim dodatnih 600din na osnovni paket, pa ću imati dostupnost svim kanalima.

  2. Obmanjuju svoje korisnike! Kako oni tako i SBB koji je isto to napisao na svom sajtu! Ni jesni nindrugi nisu otključali svoje kanale

  3. Zasto lazete narod ja zivim u obrenovcu korisnik sam vasih usluga i sve kanale koje sam imao imam i sada nijedan drugi kanal nije otkljucan bar ne u Obrenovcu.

  4. U Cacku nisu otkljucani HBO kanali. Obzirom da su bili otkljucani do 1. marta (6 meseci od kupovine Telemarka), mislim da vam mesec ili dva ne znace mnogo. Ovo vam dodje kao bas losa reklama…

  5. Laže barem supernova u odnosu na SBB i MTS.
    Bežim iz supernove i nikad više.
    Ovi su barem za vreme ovog stanja otpjucali sve kanale sem HBO(a mogli su i to)

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.