Supernova: United Media ponudila visoku cenu za svoje kanale

Ostavite komentar


  1. Ni United Media nije nevinašce, ne budimo blesavi… Ovako samo trpe gledaoci o kojima ni u MTSu ni u UM ne vode računa, jer da vode odavno bi imali u ponudi Arenu sa doplatom naravno i obrnuto, Sport Klub… Kakva smo mi država kad utakmice državnog prvenstva ili reprezentacije prate samo oni koji imaju jednu ili drugu kablovsku, a za nas ostalih 70% malograđana i državu i kablovsku zabole uvo.

    1. Pravo prenosa utakmica reprezentacije bi trebalo da se potrudi da otkupi RTS i gotovo.

      1. Marko nbgd rts ni slucajno da ne uzima fudbalere srbije nego da united media produzi ekskluzivu na repretacije do 2027 godine

  2. Nije vas Vučić kupio da emitujete programe koji njemu ne idu u korist, nego da te programe isključi kad god mu se prohte. Gašenje TV N1 nema više afera Krušika, Jovanjice, Savamale, namenske industije u Srbiji, nema Aleksandra Obradovića i niko više ne objavljuje teške laži AV-a.Pojačati proteste 1 od 5.000.000 i srušiti ovu vlast najgoru u istoriji Srbije.

  3. United Media je imala ugovore sa Radijus vektorom i Kopernikusom u zavisnosti od broja korisnika. Sada Supernova ima daleko više korisnika nego što su ih imali ova dva distributera pa je cena veca zbog veceg broja korisnika! United Media i Supernova moraju naci rešenje jer ipak žive od nas,korisnika. Da li ce sada Supernova smanjiti pretplatu? Sumnjam,nastavice sada da nas pljackaju!

  4. I da su se dogovorili,svi vazniji sportski dogadjaji bi bili prebaceni na novu sport,tako da obrni,okreni ko hoce da prati sve mora da placa oba operatera.A to i jeste cilj ovih monopolista,mts i UM.

  5. SuperNova je Telekom Srbija. Da bi se ovde objasnilo o cemu se i kako radi. Kako su kupljeni mali provajderi, zatim televizije sa nacionalnom frekvencijom, potrebno je da se objavi novinarsko istrazivanje. Kako se dolazi do toga da Telekom vise nema ni dinara za dividende, kako se kupuju provajderi koji tehnoloski nisu kompatibilni Telekomu, kako se prave troskovi i iz kojeg razloga? Fascinantno je cutanje zaposlenih u Telekomu posebno u tehnici dok sve ovo traje. Na zalost, na kraju u borbi Titana stradaju korisnici. Da se ne blize izbori ne bi se ni ovo desavalo. Treba medije u potpunosti kontrolisati.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.