Survivor neprikosnoven po gledanosti 1Foto: Promo

Zabavno takmičarski show Survivor još jednom je potvrdio da je jedan od najvećih televizijskih fenomena pa je i novo izdanje ovog formata koje je počelo da se emituje sinoć itekako zainteresovalo javnost u Srbiji.

Televizija Nova S je od 21.15 do 23.15 časova, kada je premijerno emitovana prva epizoda, bila najgledanija televizija u Srbiji sa share-om 21,89%, ostavivši iza sebe i javni servis i televizije sa nacionalnom pokrivenošću, pokazuju merenja TV Beat-a. Javni servis je u istom periodu imao share 15,3 %.

Podeljeni u dva tima, dvadeset neustrašivih kandidata iz čitavog regiona započelo je svoju avanturu u Dominikanskoj Republici. I već na samom početku su imali priliku da se dokažu u dva izazova koji su bili pred njima.

Sa broda na kopno prvi je doplivao tim iz Srbije koji je zahvaljujući toj pobedi dobio priliku da izabere boju koja im donosi i brojne pogodnosti na ostrvu.

Cilj drugog izazova bio je osvajanje nagrade koja je uključivala predmete za izradu skloništa, kao što su sekira, testera, čekić i uže, ali i vatru koja je kandidatima verovatno najvredniji faktor za vreme boravka na lokaciji gde temperatura tokom noći znatno pada. I u ovom izazovu pobedu je odneo crveni tim.

U crvenom timu su muzičar Igor Lazić Niggor, cross-fit trener Maša Kuprešanin, glumica Mina Nikolić, konobar Vladimir Govedarica, profesor fizičkog Branko Milošev, košarkašica Milica Dabović, studentkinja Nađa Erić, fitnes trener i radnik Crvenog krsta Stefan Nevistić, igrač ragbija i diplomirani ekonomista Stevan Stevanović kao i life couch Ivona Koković.

U plavom timu su pevačica Ivana Banfić, magistar kineziologije Goran Špaleta, fitnes instruktor Kristian Rauch, studentkinja kineziologije Nika Rakić, studentkinja marketinga, društvenih medija i odnosa sa javnošću Sanja Močibob, kondicioni trener i suvlasnik teretane Tomislav Rubinjoni, studentkinja Pravnog fakulteta Sumejja Šejto, radnik teretane Viktor Bobić, studentkinja pejzažne arhitekture Tena Tomljanović i konobar Roko Simić.

Plivanje, trčanje, testovi izdržljivosti i rešavanje zagonetki samo su neki od intenzivnih zadataka koji će zahtevati fokus i potpunu predanost kandidata, a sve sa ciljem da steknu imunitet koji ih štiti od eliminacije, ali i osvoje nagrade koje mogu znatno olakšati njihov boravak na ostrvu. Njihove nove izazove gledajte i večeras u 21.15h na televiziji Nova S!

Survivor možete pratiti na kanalu Nova S uz SBB ili ukoliko još uvek niste korisnik SBB usluga – putem EON aplikacije uz EON pakete van SBB mreže koji su dostupni preko bilo kog interneta u Srbiji. EON porodični paket dostupan je za 799 dinara, bez ugovorne obaveze u narednih 30 dana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari