Šut iz Savamale za Sinišu Malog

* Isidora Petrović: Bahati postupci funkcionera vladajuće stranke se nagrađuju, a sudskim procesima i kaznama guši se glas nezadovoljstva građana
Akcija Inicijative Ne davimo Beograd ispred Ministarstva finansija

Ostavite komentar


  1. Građani su odabrali kome da pruže podršku, a opozicija ne može dostojanstveno da podnese poraz.

  2. Posle se se inicijativa Ne davimo Beograd zaliti za prekrsajne kazne i ugrozavanje mira i rada ministarstva.

  3. A odakle vam pare za organizaciju , transparente i dr. kad nemate para za plaćanje sudske kazne.

  4. Ovo je neshvatljivo, borbom protiv nepoštovanja zakona se borite tako što i sami kršite zakon…Kakav apsurd!

  5. Zahvaljujući zakonima prema kojima se vlast formira tako što određene stranke dobiju najmanje 51% glasova birača koji glasali, imamo danas takvu vlast kavu imamo. Za sve one koji pričaju o tome da su građani rekli koga hoće da ih vodi, moram da podsetim da upravo preko 75% građana njih ne želi, jer je oko 25% glasalo za nekog drugog a 50% nije ni glasalo jer im se baš niko ne sviđa. Prema tome za one koji su bahati i uobraženi na vlasti poruka: treba da shvate da im takvo ponašanje ne ide u prilog jer većina građana nije uz njih. Prema tome ovde se ne radi o tome koliko je popularna opozicija, već o tome da vlast treba da poštuje građane ove države.

    1. Tačno je. Dosta više tog hvalisanja kako većina građana podržava vlast, većina ne podržava, za vlast su glasali uplašeni za svoj posao, poziciju kao i oni koji slepo veruju plaćenicima na Pinku i Hepiju.

    2. Za „nekog drugog“ je glasalo 25% od onih koji su izašli, a za „nekog prvog“ je glasalo 75%. Onih 5o% što nije glasalo, je isto tako protiv „nekog drugog“ koliko i protiv vlasti. Eto to je tačna računica.

  6. Kako cime se preporucio za ministra fnansija.Pa smim timbankovnimracunima u of sor kompanija pa i tim kamenjem ako hocete.Zna Baja kako se vrte novci a kamenje mu dodje kao preporuka.Uspelo je.I glavni bos je pao na rudu.Malom ne mozes odoleti.Sladak je brate.

  7. I posle im drugi krivi kada dobiju kazne za krsenje Zakona.I jos traze novac od gradjana da im pomognu u placanju tih kazni!!

  8. Nigde nisam videla više botova nego na portalu Danasa. Aj da vas vidim… Koliko minusa možete da date?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.